2777
2789
عنوان

امروز دهمین روزه ک انتقال جنین دادم ،،،درد شدید پریودی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 83245 بازدید | 178 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94

باشه مرسی ،انشالله شما و همه منتظرای نی نی ب ارزوی قلبیتون برسین و انتظارتون ب پایان برسه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
سرتوبه چیز دیگه ای گرم کن  اگه مادر هست بروپیشش

اخه من شاغلم که یه هفتشو مرخصی گرفتم

خونه موندم حوصلم سر میره

اره میام خونه مادرم ولی بازم حوصلم سر میره

همش میگم کاش میرفتم سرکار شاید اینطوری سرگرم میشدم و فکرو خیال نمیکردم

راستی وای فا نداریم 

فقط با اینترنت گوشی میرم 

اونم ضرر داره مگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ایشالا توام مامان شدی خبرشو بهم بده

انشالله گلم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
اره،،شما هم این علایم رو داشتین؟

من علائمم خیلی کم بود کمر درد پریودی داشتم و روز 10 و 11 انتقال لک دیدم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آره اصلا یه مدت همه رو تحریم کن به خدا ارزش داره

چی بگم همش میگم خدا بخواد میشه

خیلیا بودن تو همون گروهی که فرستادم خیلی مراعات کردن ولی منفی شده

و خیلیا بودن مراعات نکردن و تو گوشی بودن و حتی کار کردن و آشپزی کردن انتقالشون مثبت شده

دکتر فقط گفت بی خیال باشید و روال زندگیتونو بکنید و استرس نداشته باشید

اینا از همه مهمترن

بر شما مثبت شد

بله خداروشکر بچم 9 ماهشه.خاطره بارداریم تو تاپیکام هست دوست داشتین بخونین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بله خداروشکر بچم 9 ماهشه.خاطره بارداریم تو تاپیکام هست دوست داشتین بخونین

کامل استراحت کردی بعدی انتقال؟

آخه من اصلا نمیتونم یه جا استراحت کنم

دیشب شام درست کردم

ولی کار سنگین نمیکنم

کامل استراحت کردی بعدی انتقال؟ آخه من اصلا نمیتونم یه جا استراحت کنم دیشب شام درست کردم ولی کار س ...

آره زیاد استراحت کردم. مخصوصا روزای اول مامانم کمکم بود