2777
2789
عنوان

امروز دهمین روزه ک انتقال جنین دادم ،،،درد شدید پریودی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 83195 بازدید | 178 پست
اره بار اولمه ولی تو گروه ivf ها همه تو گوشین سوالتم از اونجا بپرس راستی چرا ذخیره ات کم بود چند ...

26 سالمه،،نمیدونم از بخت قشنگم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتش ab  بر تو چی بود

برا منم اولش ک دوتا بود گفتن 1 و 2،دیگه یکیش از دست رفت نمیدونم کدومش موند 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم روز سوم انتقالمه کلا یه سره تو گوشیم اصلا ربطی نداره خیلیا یه سره تو گوشین

حالا چه کار یه خب نکن دیدی که میگن چی و ضرر داره عروس خالم سر همین وای فای سقط کرد خدا نکنه برا شما ولی برای بچه بعدیش همه گوشی روهم گذاشتن کنار

تو این سن انقدر کم شده ذخیرت نگران نباش همش دست خداست بخواد میشه 

بله،،،اره هرچی خدا بخواد،،،کدوم گروه ای وی اف هست ک میتونم سوالمو بپرسم

ببین حالت های بارداری هم مثل پریودیه نگران نباش راستی تو استراحت مطلق کردی

ن ،،نسبی

حالا چه کار یه خب نکن دیدی که میگن چی و ضرر داره عروس خالم سر همین وای فای سقط کرد خدا نکنه برا شما ...

من چون استرسی شدم اومدم ببینم بقیه با شرایط مشابه من بودن ک مثبت بشن یا ن،سخته انتظار