2777
2789
عنوان

من دوقلو دارم نزدیک 5 ماهه شونه... به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 80 پست
عزیزم من جاری ۴تا بچه شیر به شیر زایید  وسطهاش دوتا هم سقط کرد ...ولی من همین یدونه کل فامیلم ه ...

بلاخره که باید کناربیاد بااین قضیه نمیشه که کلا بمونه خونه مامانش

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره که باید کناربیاد بااین قضیه نمیشه که کلا بمونه خونه مامانش

اره ولی اگر واقعا تواناییش رو نداره تا بهترشدن مریضی بچه هاش عجله رفتن نکنه ....بنده خدا بچه هاش نارس بودن و گفت مشکل دارن ....طبیعتا نسبت به بچه های عادی مراقبتشون و کارهاشون بیشترهست

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......

فکر کنم استارتر میترسه دوست منم اصلا دلش نیست بره خونش من باشم اصلا خونه مادر شوهر راحت نیستم 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

نارس ینی چی چجورین مگه

ب نظرم بمون مادرت کمک کنه چندماهه ب دنیااومدن

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

خواهرشوهر من دوقلوهاشو با دوتا بچه مدرسه ای تنها بدون کمک خودش نگه میداره 

سخته ولی شدنیه 

برو خونه خودت فوقش پرستار بگیر

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

امتحان کن.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

یا پرستار بگیر یا شوهرت کمک کنه پنج ماه زندگی تو ول کردی ک چی برو خونت آدم ب شرایط عادت میکنه ب هیچ وجه بچه هارو جدا نکن چطور دلت میاد بابا من خیلیا رو دیدم دو قلو داشتن انقد بزرگش نکن واسه خودت پرستار ساعتی بگیر ارزون دربیاد

لایک نکنیییییییید

منم دوقلو باردارم

مادرشوهرم میگه وقتی زایمان کردی یکی رو بده کمکت بزرگش کنم اما مگه خلم بچمو بدم یکی دیگه

شما هم اینکارو نکن چون اگ بدی دیگه تورو نمیشناسه ب مامانت وابسته میشه

سلامت باشی یه دختریه پسر عزیزم

بسلامتی انشاالله بغل بگیری. منم تو خیالم دوقلو دارم اسماسونو گذاشتم راه طاها. مسخره نکن ها دیوانه نشدم. فقط دلم دوقلو دختر پسر میخواد😍

خدایا شکرت🖤