2777
2789
عنوان

من دوقلو دارم نزدیک 5 ماهه شونه... به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرت چی؟ نمی تونن بیان کمکت؟

نه بابا... فقط مادرشوهر دارم و جاری.. جاری که نمیشه بیاد که.. مادرشوهرم هم خودم راه دستم نیست... کلی زحمت کشیدم دوری و دوستی و حفظ کنم و رودربایستی رو حفظ کنم و... الکی تو زندگیم وارد نکنم.. 

ساعت کار شوهرت چجوریه؟ داری بدعادتش میکنی یه دوهفته برو خونه ات می بینه که مجبوره کمک کنه بخواد یا ن ...

ببخشید دوستان شماهایی که میگین شوهرت کمک کنه و یا اینا، مگه بچه فقط موقع هایی که مرد خونس بچه گریه میکنه و کار داره؟؟ پس اونهمه ساعت دیگه چی؟ 

ببخشید دوستان شماهایی که میگین شوهرت کمک کنه و یا اینا، مگه بچه فقط موقع هایی که مرد خونس بچه گریه م ...

کمک کردن مرد که فقط به خاطر بچه نیست عزیزم

حداقل خونه ای تمیز کنه

ظرفی بشوره

تو خسته ای، بچه رو نگه داره. یکم بخوابی

ببخشید دوستان شماهایی که میگین شوهرت کمک کنه و یا اینا، مگه بچه فقط موقع هایی که مرد خونس بچه گریه م ...

خب خودمون نگه میداریم بچه تا یه سالگی هزار جور ادا داره مگه میشه کسی باشه ۲۴ ساعت به ما کمک کنه خیلی از مادرهای هم که دوقلو دارند کسی و ندارند که مداوم کمک کنه مادری و این سختی هاش دیگه باید تحمل کنی یا این که کلی پول خرج کنی پرستار ۲۴ ساعت بگیری