سلام خانم ها..من قبلا دل خیلی هارو شکستم ،الان پشیمونم و توبه کردم و میخوام جبران کنم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم؟ اون کسایی هم که دلشون رو شکوندم اکثرا پسر بودن و الان بهشون دسترسی ندارم،نمیدونم چجور باید جبران کنم؟ آیا کسی میدونه منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم..
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
به هیچ کدومشون دسترسی ندارم متاسفانه..گفتم از لحاظ معنوی کاری باشه بکنم مثلا اگه بجاشون صدقه بدم آیا میشه؟ از این جور کارها
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب من شنیدم که مثلا قیامت از خوبی هات برای شکایتشون بر میدارن فک کنم میشه
ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم
یا ثواب کار خیر بفرست براشون مثلا ثواب خوندن سوره یس و ..
عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش... 🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
هر وقت یادشون افتادی براشون طلب استغفار کن یا ثواب کار خیر بفرست براشون مثلا ثواب خوندن سوره یس و . ...
ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم