با سلام .دوستان عزیز خواستم تجربه تلخ خودم رو برای شما هم بگم که لااقل بتونم کمکی به بقیه بکنم ...دکتر مقدسی ۹ ماه پیش بینی بنده رو عمل کرد بدترین تجربه من.....متاسفانه بینی من کج ....سوراخ های بینی متفاوت و بسیار بد شده است خدا ازش نگزره ...دکتری که به خاطر پول بیاد با جان و زیبایی مردم بازی کنه .....در حالیکه کهولت سن و بی حوصلگی حتی قدرت بیان را از ایشان گرفته است....لطفا قول شهرت این دکتر از خوا بیخبر رو در تبریز نخورید.پشیمانی سودی ندارد....حالا عمل ترمیمی بینی من رو هیچ دکتری قبول نمیکنه...جوابش رو خدا خودش بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا دکتر به درد نخوری هست الکی تبلیغات داره من خودم و یکی از آشناهام با هم عمل کردیم پیشش واقعا خراب خراب کرده پولوتونو بیرون نریزد دکتر خوب پیدا کنید الان کلی پول برا ترمیم میخواد