2777
2789
عنوان

عمل بینی در تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 13984 بازدید | 36 پست
😂😂😂😂😂😂منظورش تامپونه

آهان🤒😭

تا کجا قراره بره تو😖

موقع بیهوشی میذارن یا وقتی زنده ام؟🤣🤣🤣

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂موقع بیهوشی میزارن نترررررس دماغت گوشتیه یا استخونی

مرسي كه منو از نگراني در اوردي😭

نصف بالاش بايد استخونشو سوهان بكشه

نصف پايينش غضروفيه

دقيق نميدونم به اين مدل چي ميگن!؟

موقع دراوردن كه بيهوش نيستم😳😭

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
😂😂اگه کار دکترت خوب باشه چیزیو احساس نمیکنی

آخه منكه تهران نيستم نظرات و تجربه زيادي در مورد دكترا باشه

تو تبريزم،٤ ساله نتونستم تصميم بگيرم،بس كه عمل و نظرات كمه نسبت به دكترا😭

آخه منكه تهران نيستم نظرات و تجربه زيادي در مورد دكترا باشه تو تبريزم،٤ ساله نتونستم تصميم بگيرم،بس ...

چن میلیون میخای هزینه کنی 800 تومنم بده هتلی چیزی چن شب بمون برو تهران عمل کن من شیرازم ولی اصلا حاضر نیستم اینجا عمل کنم 

چن میلیون میخای هزینه کنی 800 تومنم بده هتلی چیزی چن شب بمون برو تهران عمل کن من شیرا ...

تا ده تومن ميتونم

موندم چيكار كنم

چن روزه پیش یه تاپیک دیدم گویا یکی از نی نی سایتیا واسه یه نفر دکتر معرفی کرده بودن اونم رفته بود و ناراضی بود ازش اونده بود پشت سرهم نفرینش میکرد دیگه الان میترسم دکتر معرفی کنم

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
من نه هنوز ولی احتمالا تابستون عمل میکنم  😭😂نگوووو خیلی میترسم ک دکتر خراب کنه یا به هوش نیا ...

سلام خانومی عمل کردین؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

من بینیمو پیش دکتر محمدی آذر عمل کردم کارشون خیلی حرفه ای و خوبه به نظر من واسه عمل بینی خیلی مهمه که پیش چه دکتری عمل کنی تا مشکلی واسه تنفس پیش نیاد و همه چی خوب باشه من عمل خیلی خوبی داشتم واقعا راضیم یه سایت مشاوره آنلاین دارن که خیلی تو این وضع کرونا عالیه https://mavarateb.com/doctor/دکتر-ژیلا-محمدی-آذر

عزیزم شما بینی تونو پیش کی عمل کردین؟

با دكتر علي محمدخاني