2777
2789
عنوان

حال و هوای این روزام با عکس

1252 بازدید | 36 پست

بچه ها چن ماهه مامانم تصادف کرده... همش بیمارستانیم... خسته شدیم دیگه... خیلی سخته خیلی... قدر سلامتیتون بدونید...یاد اون روزایی که تو خونه غرغر میکردم بخاطر لباسای رو مبل شوهرم،کار کردن خونه ظرف شستن... بخیر(آخه خیلی تنبل بودم) .... یاد همه چی بخیر... چن ماهه خونه نرفتم (آخه بیمارستان تو مرکز استانه. خونه ما شهرستان) مامانم خیلی سختی کشید... خیلی... خواهر کوچیکم ده سالشه... بابام... همسرم.... همه داغون... خونه بی مادر به درد هیچی نمیخوره.... تازه این مدت فهمیدیم با این همه فامیل چقد بی کسیم... همش خودم پیش مامانمم.... دعا کنید با دلای مهربونتون دوستیا... ان‌شاالله تنتون سالم باشه و هیچوقت گذرتون به بیمارستان نخوره

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍

ای جاااانم عزیزم 😭 از ته قلبم دعا میکنم مامان گلت بهتر بشه 🌹🌹🌹🌹 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بحق امام رضا خدا همه مریضا رو لباس عافیت بپوشونه مادرشماهم بزودی برگرده خونه و زندگیتون سروسامون پیداکنه....خداهیچ خونه ای رو بی مادرنکنه

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

عزیزم نمیشه اوردش خونه ؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
خدا بدنده انشالله زوتر خوب میشی و برمیگردی خونت

ممنون عزیزم مرسی سالم باشید همیشه 

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
ای جاااانم عزیزم 😭 از ته قلبم دعا میکنم مامان گلت بهتر بشه 🌹🌹🌹🌹 

ممنون گلم ان‌شاالله همیشه سلامت باشید

خدا سایه ی همه مادرارو برامون حفظ کنه ان شاءا... 🙁💟

الهی آمین 😢

الهی آمین 😢

دورت بگردم غصه نخوریا ان شاءا... زود زود خوب میشن 🤗😘

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

الهی بحق امام رضا خدا همه مریضا رو لباس عافیت بپوشونه مادرشماهم بزودی برگرده خونه و زندگیتون سروسامو ...

الهی آمین ممنون عزیزم 

عزیز دلم خدا بهت صبر و انرژی زیاد ببخشِ

و ان شاء الله مادرتون هم خیلی زود حالش خوب بشه با لبخندون برگردید خونه

نمیخوام ته دلتو خالی کنم

اما الانم نگو خسته ام

الانم نگو بی کسم

وقتی مادرتون زنده است

پدرت همسرت خواهرت همگی زنده هستند

خدا رو شکر کن پس بی کس نیستی

بی کس یعنی من نه پدرم نه مادرم نه خواهرم دیگه زنده نیستند

همسرمم که دوره عقد جدا شدم یه جورایی مثل مرگ از دستش دادم

الانم خوشحال باش اگه حس رضایت و خشنودی داشته باشی فیدبکش میشه انرژی و انرژی اون خستگی رو هم ازت دور میکنه

بازم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم

خواستم تلنگری بزنم بدونی الانم وضعیتت بد نیست

فقط خوشایند نیست بازم همینم خیلی خوبه