بچه ها چن ماهه مامانم تصادف کرده... همش بیمارستانیم... خسته شدیم دیگه... خیلی سخته خیلی... قدر سلامتیتون بدونید...یاد اون روزایی که تو خونه غرغر میکردم بخاطر لباسای رو مبل شوهرم،کار کردن خونه ظرف شستن... بخیر(آخه خیلی تنبل بودم) .... یاد همه چی بخیر... چن ماهه خونه نرفتم (آخه بیمارستان تو مرکز استانه. خونه ما شهرستان) مامانم خیلی سختی کشید... خیلی... خواهر کوچیکم ده سالشه... بابام... همسرم.... همه داغون... خونه بی مادر به درد هیچی نمیخوره.... تازه این مدت فهمیدیم با این همه فامیل چقد بی کسیم... همش خودم پیش مامانمم.... دعا کنید با دلای مهربونتون دوستیا... انشاالله تنتون سالم باشه و هیچوقت گذرتون به بیمارستان نخوره
هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.