بچه ها چن ماهه مامانم تصادف کرده... همش بیمارستانیم... خسته شدیم دیگه... خیلی سخته خیلی... قدر سلامتیتون بدونید...یاد اون روزایی که تو خونه غرغر میکردم بخاطر لباسای رو مبل شوهرم،کار کردن خونه ظرف شستن... بخیر(آخه خیلی تنبل بودم) .... یاد همه چی بخیر... چن ماهه خونه نرفتم (آخه بیمارستان تو مرکز استانه. خونه ما شهرستان) مامانم خیلی سختی کشید... خیلی... خواهر کوچیکم ده سالشه... بابام... همسرم.... همه داغون... خونه بی مادر به درد هیچی نمیخوره.... تازه این مدت فهمیدیم با این همه فامیل چقد بی کسیم... همش خودم پیش مامانمم.... دعا کنید با دلای مهربونتون دوستیا... انشاالله تنتون سالم باشه و هیچوقت گذرتون به بیمارستان نخوره
هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلم خدا بهت صبر و انرژی زیاد ببخشِ و ان شاء الله مادرتون هم خیلی زود حالش خوب بشه با لبخندون ب ...
عزیزم 😔😔خیلی ناراحت شدم روحشون شاد باشه خدا بهت صبر بده... تو هم نا امید نشو... ما کوچیکا خدامون بزرگه... منم خسته هستم... ولی همش خدارو شکر میکنم... چون میتونست خیلی بدتر از این شه... خیلیا...انشاالله خودت همیشه تنت سالم باشه عزیزم
هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
عزیزم تو تصادف پاش شکست.... پلاتین گذاشتن... بعد پاش عفونت کرد(عفونت استخون)... بعد تو یه عمل جراحی پلاتین درآوردن و یه مدت پاهااش ول بود تکونم نمیتونست بخوره... الان 18 روزه دوباره یه میله گذاشتن تو پاش... هنوزم عفونت استخون داره و تا صفر نشه مرخصش نمیکنن... آخه میگن عفونت خیلی خطرناکه... ما بخاطر یه پا شکستن اینقد سختی کشیدیم...