2777
2789

ای بابا شوباحالت تغیرمیگه چقدمیخوابی😐وزه هنو 5دقیقه قبل من پامیشه باغرغرمیگه پاشونخواب کافی یه دقیقه تایم غذاش دیربشه رسوات میکنه🤕بچه های شماهم همینن من 8میخوابم تا10بیدارمیشم 🤕نخوابم کل روز خلقم تنگ اینم بیدارمیشه یادش میوفته غذانخورده 😐🤪

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دومی منم همینه، تا از خواب بیدار شد میگه بریم صبحونه بخوریم، اما اولی اگه تا ظهرم چیزی نمیخورد ...

اینم خیلی قانون منده نبایدیه دقیقه دیربشه🤕😐

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

زنده باشه برا من خیلی بدغذا هست ۸ سالشه هیچی نمیخوره😁

نه بچه هام مثل پدرشونن خوش اشتهان خخ

خدا حفظش کنه.شکمو دیگه.مامانش صبحونش بده خوب

باهم بیدارمیشیم هنوچشاشووانمیکنه اول صبحونه یادش میاد