2777
2789
اونوخ دوروز دیگه همین ادما میان از بی احساسی شوهرشون در جواب پیام عاشقانه شون میگن اونوخ باید اقایون ...

الان چی بگیم بندازیمشون به جونه هم🤔

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی با لیستی که نوشته معلومه هیچی تو خونه ندارید زنو بچرو تو چنین شرایطی گذاشتی اون الان اصلا حال عاشقانه بازیو نداره

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
زن با هوش؟؟؟ هوشش از کحا اندازه گرفتی،،، اگ هوش داشت می‌فهمید شدهرش الان به چی نیاز داره 

آفرین یعنی با این نظراتتون یه کاری کنید تا نیم ساعت دیگه خانومش تاپيک بزنه شوهرم کتکم زد   

بعضيا رو نمیشه قانعکرد   باید بهنفهميشون  احترام بذاری و آروم از کنارشون رد شي  میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات مهمونم کنی،اگه فرستادی بگو که منم واسه شادی زندگیت یه صلوات بفرستم 

استارتر اگه تو زندگی شما مدام محبت میکنید و جوابی نمیگیرید  یه مدت بیخیال شید یعنی عادی باشید بی محلی نکنیدا ولی محبتم نکنید عادیه عادی   بزارید خانومتونم فرصت کنه و دلش براتون تنگ بشه.

اگه توازن نباشه تو زندگی یه نفری کم میارید.

موفق باشید.

❤لیوه کانت   پیمانه م  بو                                   چاوه کانت می خانه م بو💑
زنا باید پشته هم باشن خواهرم😍

نخیر عزیزم من هیچوقت پشت زن ب ناحق واینمسسم.چ حرفا میزنیا

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
الانم بجا نینیسایت بچسب بکار اگه اینقدرم بیکاری یجا دیگه هم برو سر کار که هیچی تو خونتون نیست

اره خدایی هیچی تو خونه نیست توقع داره واسش لاو بترکونه 😁 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
استارتر اگه تو زندگی شما مدام محبت میکنید و جوابی نمیگیرید  یه مدت بیخیال شید یعنی عادی باشید ب ...

دقیقا همینطوریه که میگید متاسفانه.

همین فکرو هم داشتم.گفتم شاید بدتر بشه.

ولی اجراش میکنم.تا چ پیش آید.

ممنونم

همه از توست،یارب هرچه دارم.
الانم بجا نینیسایت بچسب بکار اگه اینقدرم بیکاری یجا دیگه هم برو سر کار که هیچی تو خونتون نیست

الان وقت استراحتمه.اونقدر هم درآمدم هست که خرج چندماه رو بده حقوق یک ماهم.

الحمدلله هیچوقت نشده که هیچی تو خونه نباشه.

همه از توست،یارب هرچه دارم.
الان چی بگیم بندازیمشون به جونه هم🤔

ببخشیدا.اما بنطرم این اقا باید خیلی بچه و ساده باشه ک یسری حرفای ک حتما شوخه و فلانه رو باور کنه😂😂😂.

خووش زنشو نمیشناسه؟!شما میخواین بهش نشون بدیم زنش ااخلاقش چیه؟!

بنظرم بهتره ک این اقارو بچه فرض نکنین ک اخی زنت چ بامزه س و فلان.

بهش راهکار بدین اگه میتونین.

ک مثلا اگه روزی خودتون در جواب پیام شوهرتون اینجوری ج دادین دلیلش چی بوده یا مثلا چطوری یه مرد باید با زنی ک اینحوری جواب پیامای عاشقانه شو میده رفتار کنه.

راهکار بدین مسخرخ بازی درنیارین.

مگه مهد کودکه اینجا؟!

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
دقیقا همینطوریه که میگید متاسفانه. همین فکرو هم داشتم.گفتم شاید بدتر بشه. ولی اجراش میکنم.تا چ پیش ...

تاپیک قبلیاتونو خوندم .،فرایند بارداریو زایمان خودش کلی تغییرات تو خانوما بوجود میاره بچه ام که کلی شب بیداریو خستگی وحتی افسردگی به دنبال داره .سخت نگیرید بهشون.بی منت کمک کنید،بچه رو نگه دارید وازش بخواید که استراحت کنه یا به خودش برسه.ایشالا که جواب میگیرید من خودم یه مادرم و حال خانومتونو میفهمم گاهی ادم حوصله خودشم نداره.

❤لیوه کانت   پیمانه م  بو                                   چاوه کانت می خانه م بو💑
استارتر اگه تو زندگی شما مدام محبت میکنید و جوابی نمیگیرید  یه مدت بیخیال شید یعنی عادی باشید ب ...

منم با نظر ایشون موافقم،پیداست که شما بسیار به همسرتون علاقه دارید و ابرازش میکنید،اونقدر که فرصت ابراز علاقه به ایشون نمیدید .یه جای خالی هم برا ایشون کنار بزارید و اگه کوچکترین محبتی از ایشون دیدید اینقدر خودتون رو مشتاق نشون بدید که تشویق شن و ادامه بدن...

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...