2777
2789
عنوان

چطوری رفتارای بابامو تحمل کنم😣

216 بازدید | 20 پست

مامانم فوت شده داره ازدواج میکنه هی اونو زنه قربون صدقه هم میرن هی بهم عزیزجان عزیزجان میگن

همش تفریح میرن درصورتی که وقتی مامانم بود ناز میکردجایی بیاد

دیشب قضیه مهریه شد کم کردیم دوساعت زنه پشت گوشی گریه میکرد بابام قربون صدقه ش میرفت که ناراحت نباشه اون همش میگف دوسم نداشتی مهریه کم زدی

رفتیم بیرون بستنی بخوریم قاشق دهن زده همو بهم دادن خوردن😐😐

اصلا خیلی حس بد وچندشی دارم چون این رفتارارو بابام و مامانم نداشتن باهم البته شاید اوایل زندگیشون داشتن ولی تایادم میاد خیلی معمولی بودن

انگار زنه هوومه به جای زن بابام

چیکارکنم باقضیه کنار بیام 

الانم شرط گذاشته مهریه کم شده دخترتم همیشه باهامون بیرون میاد جایی بشینیم صندلی وسط مابشینه دیگه تنهای بیرون نمیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی؟به نظرم کاریه که شده باید بی اهمیت باشی انشالله خدا به دلت آرامش بده

اره 

همشم به خودم میگم بی توجه باشم به رفتارشون

ولی نمیشه

همش رفتار بابام بامادرمو با زن جدیدی که میخواد بگیره مقایسه میکنم🥲💔

اره همشم به خودم میگم بی توجه باشم به رفتارشونولی نمیشه همش رفتار بابام بامادرمو با زن جدیدی که میخو ...

خیلی سخته منم پدربزرگم ازدواج کرد برای مامانم خیلی سخت بود درکت میکنم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

چند سالشه زنش؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
چندسالته؟حق داری ناراحت باشی ولی همه اینا بستگی داره بازم رفتار پدرت با تو چجوریه

من۱۸سالمه

رفتار بابام باهام خوبه الان که داره زن میگیره بیشتر توجه ش به زنه ست این طبیعیه برام

ولی بعضی ازرفتارارو میبینم اعصابم داغون میشه

همیشه زن دوم شیرین تره

واقعا 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا