2777
2789
آفرین یعنی با این نظراتتون یه کاری کنید تا نیم ساعت دیگه خانومش تاپيک بزنه شوهرم کتکم زد   &nb ...

این خانومی ک مادیدیم خودش کتک میزنه شما نگرانش نباش😂

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
ببخشیدا.اما بنطرم این اقا باید خیلی بچه و ساده باشه ک یسری حرفای ک حتما شوخه و فلانه رو باور کنه😂😂 ...

خداخیرت بده.کاش همه مث شما فک میکردن

همه از توست،یارب هرچه دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیاتونو خوندم .،فرایند بارداریو زایمان خودش کلی تغییرات تو خانوما بوجود میاره بچه ام که کلی ...

موفق و سلامت باشید انشالله.

ممنون و متشکرم

همه از توست،یارب هرچه دارم.

شوهر ما همینم نمیده ک😂😂😂😂😂

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

خداوند تورا رحمت کند😂😂😂

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
استارتر اگه تو زندگی شما مدام محبت میکنید و جوابی نمیگیرید  یه مدت بیخیال شید یعنی عادی باشید ب ...

مث من

دیگه کم آوردم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خب راست میگه دیگه نخرین چی بزاره جلوت، اومدی خونه چیزی نباشه نمیگین من نخریدمکه میگین نگاه هیچی هم نذاشت جلوم 

قشنگ بهش پیام بدین بگو چشم خانمم میخرم اطاعت امر

درد و بلا شما بخوره ت سر شوهر من که عین بز میمونه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
مث من دیگه کم آوردم

شمام یه مدت سمتش نرو اصلا خودتو باکتاب  و چیزای دیگه سرگرم کن  برا من که خیلی جواب میده 

❤لیوه کانت   پیمانه م  بو                                   چاوه کانت می خانه م بو💑
شمام یه مدت سمتش نرو اصلا خودتو باکتاب  و چیزای دیگه سرگرم کن  برا من که خیلی جواب میده&nb ...

شوهرم تو عمل ثابت میکنه که دوسم داره

ولی من میخوام کلامی هم بشنوم حتی شده تو قالب پیامک،انواع و اقسام پیامهای عاشقانه براش میفرستم ولی دریغ از یه جواب

کم آوردم احساس میکنم با این کارش داره سردم میکنه!

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خداخیرت بده.کاش همه مث شما فک میکردن

متاسقاته منم یجاهای واس ج پیامهای نامزدم میلنگیدم.

احساس میکردم خیلی بهش برمیخوره وفتی دیر جواب پیامشو میدم.

شوهرم تو عمل ثابت میکنه که دوسم داره ولی من میخوام کلامی هم بشنوم حتی شده تو قالب پیامک،انواع و اقس ...

عزیزم شوهر منم میونه ای با پیامک نداره  ولی من میدونم که چقد دوستم داره ولی گاهی خودمو کنار میکشم و عادی برخورد میکنم حتی کنارش نمیشینم بعد خودشه که پاپیش میذاره

❤لیوه کانت   پیمانه م  بو                                   چاوه کانت می خانه م بو💑
شوهرم تو عمل ثابت میکنه که دوسم داره ولی من میخوام کلامی هم بشنوم حتی شده تو قالب پیامک،انواع و اقس ...

اتفاقا نامزد من برعکس بود.کلامی و پیامی خیلی قربون صدقه و ابراز احساسات اما من دوس داشتم تو عمل ببینم اینارو.مثلا یه کاری ک من دوس دارم بخاطرم انجام بده. یا اونجوری ک من دوس دارم مثلاآاااااااااا تو تیپش باشه.

چون من خودم اینطوری بودم دقیقا نمیتوتستم ابراز احساساتمو رو در رو بهش بگم و بفهمونم اما تو عمل  انجام میدادم مثلا اونجوری ک اون میخواس لباس میپوشیدم یا مثلا خیلی چیزای ریز کوچیک ک خودمم با وجود اینکه دوست نداشتم انجام دادنشو انجام میدادم.بعضیا ایتجورین واسشون سخته من خودم خیلی عذاب میکشیدم واس این اخلاقم.

اما خدایی اونقدر برام ارزش داشت ک خونشون بودم بهم گفت عه غذا خوردی من برات غدا اورده بودم.منم واس اینکه بهم ثابت بشه ک واس منه گفتم اشکال نداره میبرمش با خودم گف ببر.

من نمیخواستم ببرمش خواستم مطمعن بشم ک واس من گرفته واقعا؟!

اینکاراشو دوس داشتم یا مثلا رنگی ک من دوس داشتمو زفته بود ب اتاق خواب زدخ بود.اینا واسم  باارزش تر بود