2777
2789
شوهرم تو عمل ثابت میکنه که دوسم داره ولی من میخوام کلامی هم بشنوم حتی شده تو قالب پیامک،انواع و اقس ...

من خودم معتقدبودم حرفو ک همه میتونن بزنن مهم  عمله.ک واس خاطرت یکاری انجام بده.وگرنه صبح تا شب الکی یه نفر بگه دوستت دارپ و هیچ کاری نکنه ک  بهت ثایت کنه ب چ دردی میخوره؟!

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
خب راست میگه دیگه نخرین چی بزاره جلوت، اومدی خونه چیزی نباشه نمیگین من نخریدمکه میگین نگاه هیچی هم ن ...

والا منم جز چشم گفتن کاری نمیکنم.

موفق و سلامت باشید

همه از توست،یارب هرچه دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهر منم میونه ای با پیامک نداره  ولی من میدونم که چقد دوستم داره ولی گاهی خودمو کنار میک ...

انگار منم باید مثل شما بشم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
من خودم معتقدبودم حرفو ک همه میتونن بزنن مهم  عمله.ک واس خاطرت یکاری انجام بده.وگرنه صبح تا شب ...

واااای چه خوب گفتی عزیزم

شوهر من تو عمل تا پای جون برام مایه میذاره،نمیدونم شاید من آدم پرتوقعی هستم. 

بازم ممنون بابت راهنماییت و حرفهای منطقیت  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
عزیزم شوهر منم میونه ای با پیامک نداره  ولی من میدونم که چقد دوستم داره ولی گاهی خودمو کنار میک ...

گلم ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی

واااای چه خوب گفتی عزیزم شوهر من تو عمل تا پای جون برام مایه میذاره،نمیدونم شاید من آدم پرتوقعی هست ...

بقول مامانم مثلا من با حرف میگم فلان چیزو ب نامت میکنم درسته خوشحالت میکنه اما نه فقط در حد حرفش.وقتی ب نامت بشه واقعا خوشحال میشی پس اون حرفه ب ج درد میخوره؟!

مث این میمونه ک طرف مقابلت فقط یه ادم چاپلوسی باشه ک فقط قریون صدقه بلد باشه عملی هم نداشته باشه پیش خودت فکر نمیکنی ک این فقط بلد چاخان میکنه اصلام دوستم نداره.

ما تو فامل اینقدر خانومای زبون باز داریم ک الکی قربون صدقه ت میرن ک دفعه اول پیش خودت میگی چ ادم مهربونو خوبیه بعد کاشف ب عمل میاد ک فقط زبان خوبی داره واس قربون صدقه رفتن.

پس قدر بدون ک شوهرت الکی قربون صدقه ت نمیره و با عملش نشون میده ک براش مهمی و دوستت داره.

بقول مامانم مثلا من با حرف میگم فلان چیزو ب نامت میکنم درسته خوشحالت میکنه اما نه فقط در حد حرفش.وقت ...

عزیزم یه دنیا ممنون بابت حرفای خوبت

مرسی که کمکم کردی گلم      

عزیزم یه دنیا ممنون بابت حرفای خوبت مرسی که کمکم کردی گلم        

قربونت قابلی نداشت😊😍

قربونت قابلی نداشت😊😍