2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 144 پست
دوستانی که گرفتن گواهی سلامت رو توهین به شعور و ..... میدونید تشریف بیارید کجایید

واقعا توهینِ،مردی ک درست تربیت شده باشه هیچوقت چنین توهینی نمیکنه،همسرمن قبل عقدبهش گفتم میخوام برم معاینه سلامت خیلی بهش برخورد گفت اگ بهت شک داشتم ک قصد ازدواج نمیکردم باهات،اخرشم تهدیدم کرد ک بفهمم رفتی دکتر نمیبخشمت،،منم خونریزی نداشتم اصلا

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا آخه باید آزار بده  من کاری باهاش ندارم میبینم سرده به زور باهام حرف میزنه دعوا میشه و میگ ...

بیخود کرده که بعداز چهار سال زندگی اینجور فکر کرده این اگه ریگ به کفشش نیس همون اوایل ازدواجتون چرا اینجور فکر نکرد 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بعد چهارسال يادشه ?

امتحانش ضرری نداره

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
منم و تشریف هم آوردم مردی که به خاطر یه تیکه پرده زنشو بخواد همون بهتر که نخواد اگه شوهر من همچین ...

من وکیلم. متوجه میشی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد؟؟؟؟؟؟؟  اینجا ایرانه دوست عزیز نه لس آنجلس شماهم وسط اجتماع مردم داری زندگی میکنی نه وسط جنگل با حیوانات. لطفا فرقشو درک کن........

همسرت آدم حساسیه واگه کاملا بهت اعتماد نداشت باهات زندگی نمیکرد بنظرم این حرفا رو برای آزار دادن شما ...

دقیقا،بنظرمن استارتر باید بزنه ب روش بگه میدونم برای عذاب دادنم این حرفمومیزنی وگرنه تو ک انقدرحساسی،ازم مطمئن نبودی همونموقع ترکم میکردی نه این ک بمونی وسرکوفت وتهمت بزنی

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
کاش.... خیلی داغونم یه زندگی سرد بدون عشق نصیب من شده  من که خیلی احساسيم

امیدوارم با فکر منتطقی و پشتکار و کمک خدا اوضاعت بهتر بشه

همه مشکلات دارن زیاد غصه نخور ولی یه فکری به حال جوونیت بکن حتما

من وکیلم. متوجه میشی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد؟؟؟؟؟؟؟  اینجا ایرانه دوست عزیز نه لس آنجلس ...

شماتوایران قدیم موندی بیا صدتاپسرمجرد نشونت بدم ک میگن براما باکره بودن مهم نیست چون جامعه عوض شده وخیلی ازدخترا دوست پسرو رابطه دارن

دوستانی که گرفتن گواهی سلامت رو توهین به شعور و ..... میدونید تشریف بیارید کجایید

سلام 

اومدم منم توهین میدونم ولی اگه خانواده همسر یا خودش ازم بخواد توهین میدونم وگرنه من خودم قبل از عقدرفتم گرفتم بااینکه اصلاً ازم نخواسته بودن رفتم گواهی رو گرفتم چون یکی بهم گفت هزاری هم که بگی خوبن بعداً ممکنه شرایط عوض بشه و بدبشن به این نتیجه رسیدم که برم بگیرم باپای خودم رفتم گواهی گرفتم هم قبل از عقد هم قبل از عروسی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم