2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6912 بازدید | 144 پست
الان که دیگه نمیشه آخه  اگر هم بشه فایده نداره کلا همسرت خودش می دون فقط بهونه پیدا کرده برای ...

چرا آخه باید آزار بده 

من کاری باهاش ندارم میبینم سرده به زور باهام حرف میزنه

دعوا میشه و میگه من هر شب به این فکر میکنم و تو ....بودی 

خدایا دوست دارم بمیرم 

دلم واسه پسرم ميسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خوودش خوب میدونه که خونریزی نداشتن دلیل بر نداشتن پرده نیست . اون داره تورو اذیت میکنه فقط همین . حرفی پیدا نمیکنه . نقطه ضعفتو میدونه

وگرنه منم خونریزی نداشتم ولی گواهی گرفته بودم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بهت چنین تهمتی زده بعد چهارسال باهاش زندگی کردی حتی بچه دار هم شدی  اونم بره اذیت شکایت کنه ب هیچ جایی نمیرسه چون دیگه چیزی رو نمی تونه ثابت کنه 

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....

یعنی وقتی یه پزشک هم براش توضیح داده اون باز باورش نشده؟

من حس میکنم میخواداعصابتو خرد کنه 

ولی هروقت بهت دوباره اینجور گفت بهش برگرد بگو که من از کجا مطنئن باشم که تو که مردهستی قبل ازدواج کاری نکردی 

این به اون در

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دوستانی که گرفتن گواهی سلامت رو توهین به شعور و ..... میدونید تشریف بیارید کجایید

برای کسی که با یه ادم بی فرهنگ و از قشر پایین جامعه ازدواج نمیکنه صد درصد توهین به شعوره

دیگه مردی که دکتر بهش بگه و بازم زیربار نره خدا هم نمیتونه راضیش کنه چ برسه گواهی سلامت

دوستانی که گرفتن گواهی سلامت رو توهین به شعور و ..... میدونید تشریف بیارید کجایید

منم و تشریف هم آوردم

مردی که به خاطر یه تیکه پرده زنشو بخواد همون بهتر که نخواد

اگه شوهر من همچین چیزی بخواد ازم محکممم میکوبم تو دهنش و راهمو جدا میکنم

هرچند که من هیچوقت با همچین ادمایی ازدواج نمیکنم

دیشب داشتم با نامزدم راجع همین موضوع حرف میزدم غیرمستقیم هی بش میگم ممکنه خونریزی و اینا نباشه ظاهرا که مشکلی نداره و خودشم یکم اطلاعات داره دراین مورد به خاطر شغلش ولی ازبس اینجا ازاینجور اتفاقا خوندم میییترسمم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود