2777
2789

سلام، دخترا یه سؤال دارم

من عروسی‌م چند ماه دیگه‌ست، با شوهرم خودمون تالار و فیلم‌بردار و همه چیز رو خودمون انتخاب کردیم، با اینکه خانوادش با انتخاب تالار ما موافق نبودن ولی تونستیم‌ انتخاب خودمون رو انجام بدیم

حالا دخترخاله‌ی شوهرم شدیداً اصرار داره فیلم‌برداری که خودش معرفی کرده رو بیاریم، چون می‌گه هم برامون تخفیف گرفته هم خودش از اون فیلم‌بردار خدمات رایگان می‌گیره

من خودم با فیلم‌برداره صحبت کردم و یه قیمت متفاوت گفته و دخترخاله شوهرم میگه واستون ۱۰ تومن تخفیف ازش گرفتم و گفته به خاطر من بهتون تخفیف میده

حس می‌کنم بیشتر دنبال نفع خودشه تا کمک به ما

به نظرتون چی‌کار کنم؟ محترمانه ردش کنم یا قبول کنم که دلخوری پیش نیاد؟

شما اگه جای من بودین چی‌کار می‌کردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بودم محترمانه ردش میکردم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کارش چطوره 

اگه در یه حده خب اگه ارزون تر بگیره به نفع شما ام هست اما اگه بخاطر قیمت پایینش کیفیتش افت کنه فیلمت و تمام زحماتت هدر میره 

من خودم فیلم بردارم افتضاح بود

بعدم بنظرم اجازه نده دختر خاله ی شوهرت به خودش اجازه بده که تو زندگیتون دخالت کنه

قبول نکن 

کار خودتونو کنید 

هر کسی رو یه چیزی بیش از حد پافشاری میکنه یه چیزی تهش در میاد 

تو این مسائل به حرف اشنا ها گوش نکنید 

ریسک هم نکنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من همه انتخاب ها رو خانواده شوهرم کردن سنم کم بود‌خجالتی بودن عروسیمون افتضاح بود افتضاح یه خاطره مزخرف دارم ازش که با هیچی جبران نمیشه عقل الانم رو‌ داشتم نمیذاشتم اینجوری پیش بره