2777
2789
عنوان

حالِ دلم خیلی بده😔چی کم گذاشتم واست ک اینطوری فروختی منو؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 53 پست
چرا چک میکنی؟فقط سعی کن خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی ازش متنفر باش تا راحت تر فراموشش کنی

نمیدونم اصلا دلیل قانع کننده ای ندارم...من همه یادگاری های این چهارسالشو ریختم دور حتی😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا اینجورین کلا تا تنها میشن میرن سراغ بعدی اصطلاحا بهشون میگن هَوَل

شما آقایی؟میشه ی سوالی بپرسم ازتون

وا چه حرفا میزنیدا. . .مگه باهاش رفتی زیر یه سقف که بگی به پاش جوونیتو ریختی مام بهت حق بدیم؟ دوست پ ...

خانم ما میدونیم پدر ایشون چرا پسره رو رد کرده؟میدونیم که ایا خانواده پسره تحقیر شدن یا نه؟چرا قضاوتشون کنیم؟

فقط میتونیم بگیم شعور نداشته که رفته سراغ بعدی...

بله

با توجه ب این شرایط بنظر شما ی پسر وقتی ک عاشق یکی باشه میتونه بخاطر دوستاش و قلیون عشقشو از دس بده و بعدش بره اینستا پیج بزنه و بره دایرکت دخترا؟

اون ک همش میگف دوسم داره چرا اینطوری کرد پس؟بخدا تو اوج رابطه بودیم😔

بد عادتش کردی عزیزم انقدر بهش توجه و محبت نشون دادی که بخودش گفته ببین من کی هستم که واسم خودشو میکش ...

اره همه همینو میگن بهم😔حتی یبار با خودش نمیگه انقد ک عاشقم بود واسم هرکاری کرد دیگ هیچوقت بهتر از این گیرم نمیاد...به اندازه تموم این چهارسال اشک دارم و ی دل برای گریه

با توجه ب این شرایط بنظر شما ی پسر وقتی ک عاشق یکی باشه میتونه بخاطر دوستاش و قلیون عشقشو از دس بده ...

والا من کلا با دود میونه ندارم و از این رفیقا ندارم بنظرم اگه دوستتون داشت صرفا برای قلیون کنارتون نمیذاشت...

احتمالا بهش بر خورده پدرتون ردشون کرده و...

خانم ما میدونیم پدر ایشون چرا پسره رو رد کرده؟میدونیم که ایا خانواده پسره تحقیر شدن یا نه؟چرا قضاوتش ...

شاید شعور نداشته شاید هم موضوع اون چیزی نیست که استاتر میگه
اینجا همه مین حقو  به خودشون میدن تایپیک میزنن از اصل موضوع که خبر ندایم!

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

وقتی ب این راحتی کنارت میزاره و این همه تلاشتو نمیبینه واسه خواستنش، پس همون بهتر بره لیاقتت نداره خلایق هرچی لایق 

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
 والا من کلا با دود میونه ندارم و از این رفیقا ندارم بنظرم اگه دوستتون داشت صرفا برای قلیون کنا ...

خب دلیل بابام برای رد کردنش منطقی بود

سربازیشو نرفته هنوز و شغلی ک داره ثابت نیس خونه و ماشینم نداره

کلا خودشه و خودش 

وقتی ب این راحتی کنارت میزاره و این همه تلاشتو نمیبینه واسه خواستنش، پس همون بهتر بره لیاقتت نداره خ ...

😏دقیقا

خب دلیل بابام برای رد کردنش منطقی بود سربازیشو نرفته هنوز و شغلی ک داره ثابت نیس خونه و ماشینم ندار ...

شغلی که داره ثابت نیست؟

رفیق خودم ارایشگره خدمت نرفت اصلا

زن گرفت

سر یه سربازی طرفو پس زدین خب نامزد یا عقد میکردین تا بره و بیاد

اگه ادم متاهل باشه خدمتش شهر خودشه و دو ماه کسری هم داره راحت میتونست شغلشم دنبال کنه یا جای دیگه کار کنه