2777
2789
عنوان

حالِ دلم خیلی بده😔چی کم گذاشتم واست ک اینطوری فروختی منو؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 53 پست
شغلی که داره ثابت نیست؟ رفیق خودم ارایشگره خدمت نرفت اصلا زن گرفت سر یه سربازی طرفو پس زدین خب نا ...

ما قرار بود ی سال دیگ صبر کنیم و هر دومون پذیرفته بودیم اینو میخواست تا اخرامسال با پولایی ک جمع کرده ماشین بخره ولی خب خودش یهو از این رو به اون شد و گفت میخواد با دوستاش باشه و قلیون بکشن و خوش باشن منم گفتم باشه اشکال نداره ب شرطی ک منم بتونم با دوستام تفریح کنم گف ن فقط من چون پسرم تو حق نداری چون دختری و بده برات منم نتونسم قبول کنم و ازش خداحافظی کردم اونم ب راحتی قبول کرد

ینی باورم نمیشه ک انقد دوستاش روش تونسه باشن تاثیر بزارن ک منی ک چهارسالللل به پاش موندمو بزاره کنار خیلی سخته واسم خیلی

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
خب بهش میگفتی من پات میمونم 

گفتم عزیزم بهش گفتم تا اخر عمرم از توام

قرارمون این بود ک ی سال دیگ صب کنیم اما خودش بود ک یهویی از این رو ب اون شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم عزیزم بهش گفتم تا اخر عمرم از توام قرارمون این بود ک ی سال دیگ صب کنیم اما خودش بود ک یهویی از ...

من فقط میتونم بگم که اونم چهار سال از عمرشو گذاشته جوونیشو که میتونسته با صد تا دختر باشه رو متعهد به تو بوده.قطعا اونم برای از دست دادنت دلش میسوزه.دنبال دلیل واقعی باش عزیزم

ما قرار بود ی سال دیگ صبر کنیم و هر دومون پذیرفته بودیم اینو میخواست تا اخرامسال با پولایی ک جمع کرد ...

نمیدونم و نمیتونم با این حد از اطلاعات قضاوت کنم امیدوارم بتونی با نبودنش کنار بیای اگرچه اولش خیلی اذیت میشی

بعدش کم کم برات کمرنگ میشه 

به نظرت اونم نمیتونه همین فکر رو که چه راحت ازم خدافظی کرد رو دربارت بکنه؟ 

خب وقتی ک نمیتونم با قلیون و رفیق بازیش کنار بیام مشخصه ک میزارمش کنار حتی شده به قیمت تموم شدن رابطمون...اصلا ب فرض ک خب میخواسته آزاد باشه و رفیق بازی کنه باشه قبول..اما اینکه بره دایرکت یکی و بهش بگ شماره بده تماس تصویری بگیریم و اشنا شیم واقعا قابل هضم نیس

اون دوست و رفیق ک نمیخواست فقط اون دلش دیگ منو نمیخواست و ادمای جدید میخواست چون عاشقش واقعی نبود دیگ دلشو زدم بعد چهارسال و میخواست بره با دخترای دیگ لاس بزنه بی لیاقت😏

نمیدونم و نمیتونم با این حد از اطلاعات قضاوت کنم امیدوارم بتونی با نبودنش کنار بیای اگرچه اولش خیلی ...

ممنون از لطفت که وقت گذاشتی🌹