2777
2789
عنوان

حالِ دلم خیلی بده😔چی کم گذاشتم واست ک اینطوری فروختی منو؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 53 پست
حیف اون همه محبتی ک ریختم ب پات تو اگ عاشق بودی هیچوخ منو ب رفیقات و این سرگرمی های زود گذرت نمیفرو ...

مدام بخودت بگو که واقعا اون آدم لیاقت تورو نداشت .توام یکاری کن اون حرصش دربیاد و حسابی بسوزه

همین دیگه چون زیاد لی لی به لالاش گذاشتی پرو شد😐

اره واقعا حق باشماس من خیلی بزرگش کردم و ازش یه بت ساختم اون حتی عاشقمم نبود فقط ی دوسداشتنه ساده بود مگ ادم عاشق عشقشو سر این چیزا ول میکنه؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تو ی رابطه زیادی از خودت مایه میذاری عاقبت همین میشه

طرف جو میگیرتش فک میکنه خیلی تحفه اس 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
حیف اون همه محبتی ک ریختم ب پات تو اگ عاشق بودی هیچوخ منو ب رفیقات و این سرگرمی های زود گذرت نمیفرو ...

هیچی دیگه با دستهای خودت بزرگش کردی الان کوچیک میبینتت

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
من فقط یه سوال ازت دارم دستاش ارامش داشتن وقتی نازت میکرد؟

با این سوالت اشک تو چشام جمع شد😔اره داشتن دستاش دنیام بود

چرا چک میکنی؟فقط سعی کن خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی ازش متنفر باش تا راحت تر فراموشش کنی

♥ارام ارام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی زیبای من♥
مدام بخودت بگو که واقعا اون آدم لیاقت تورو نداشت .توام یکاری کن اون حرصش دربیاد و حسابی بسوزه

اره همش با خودم حرف میزنم و سعی میکنم اروم بشم اما موقتیه همش😔حالم خوب نیست دلم نمیخاد انقد تند تند پروفایلشو چک کنم اما دست خودم نیس اون حتی منو مقصر میدونه و از من متنفر شده اخه مگ چیکار کردم؟

وا
چه حرفا میزنیدا. . .مگه باهاش رفتی زیر یه سقف که بگی به پاش جوونیتو ریختی مام بهت حق بدیم؟ دوست پسرت بوده تو خونه بابات ان خونه باباش!!1 هر کایم کردی خودت کردی ریسک کردی خواهر!!!ریسسسسک. .... تو این روابط که هیچ تعهدو قید وبندی نداره معلمومه ادم یا شکست میخوره یا نادرا پیروز میشه

تا شما باشی قبل ازدواج دوست نشی

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
من فقط یه سوال ازت دارم دستاش ارامش داشتن وقتی نازت میکرد؟

وا مگه نامحرم نیستن،نازش کنه؟؟؟؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!