2777
2789

اگه عروس و داماد خیلی جوون باشن یکی همراشون میره تو حجله🤕🤕

مزخرفترین رسم

البته منسوخ شده ایشالا

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسم خنچه بردن روز لیله الرغائب و تاسوعا برای عروس در آذرشهر 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

رسم ها اونجایی جالب میشن که پول شام عروسی با پدر عروسه ولی کادو ها مال پدر دوماد😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

رسم کله قند بردن برای هرچیزی در قزوین 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

ملت گل پرت میکنن یه جا توی یه عروسی دیدیم مرغ پرت میکردن 😂😂😂

ران مرغ های کباب شده رو توی فویل پیچیده بودن پرت میکردن سمت مهمونا ملت شیرجه زنان روی هوا میقاپیدن 😀😀😀 مثل اینکه رسم خیلی قدیمی ای بوده که اون عروس دوماد هم دوست داشتن توی عروسیشون اتفاق بیفته

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است