2777
2789
ازعروسی برگشتیم تازه خوابمون برده بود.یهوشلیک هاشروع شد.من ترسیدم فکرکردم چیشده.همسرم گفت بخواب داما ...

عالم و آدم که میفهمن

چقدر زشت

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

بله دقیقا تو یه عقد شوهرم گشنش بود هی میگفت برو برام شیرینی بیار .یه شربت برام بریز .منم یه نون پنیر برداشتم بدم بخوره ک دیدم 10 تا زن حمله کردن سمتم ازم بگیرن ...که مگه میخوای سیاه بخت بشی سرت هوو بیاره .

به خدا تا همین الان دارم فکر میکنم نکنه قبلا خورده باشه😂

ملت گل پرت میکنن یه جا توی یه عروسی دیدیم مرغ پرت میکردن 😂😂😂  ران مرغ های کب ...

این رسم ی سری شهرهای شمال کشوره 

فلسفشم مثل دست گل پرت کردنه هر کی بگیره عروسی بعدی مال اونه

البته خیلی وقته منسوخ شده

ازعروسی برگشتیم تازه خوابمون برده بود.یهوشلیک هاشروع شد.من ترسیدم فکرکردم چیشده.همسرم گفت بخواب داما ...

ته بی غیرتی شونه خداوکیلی

حاااالم به هم خورد🤢🤢🤢

الان مخصوصا به یه مرد نامحرم چه ربطی داره که بدونه زن و شوهر چی کار کردن و تصویر سازی کنه!

اصلا چه اهمیتی داره که اینجوری دادار دودور راه میندازن کاش منقرض شن اه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که انقدر گرفتاری و مشکلات و بی پولی زیاد شده که کلا عروسی از مد افتاده چه برسه به رسم و رسوم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖