2777
2789

🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀آخه یک آدم چقد میتونه کم عقل باشه

هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شیطانی واین کاراش کاری ندارم... کلا ازش خوشم نمیاد.. و به سلیقه ام بستگی داره

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اونی که شیطانیه و شیطان نزدیک میکنه

زشت صحبت کردن

گلم ...

زیبا صحبت کنیم 🌱

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

همچنین ما وقتی میبینیم کسی اینقدر بی عقله که به جای اینکه به بچه اش یاد بده که هر چیزی رواج پیدا کرد نباید دنباله روی کنی و بخواهی؛

کلی هزینه می کنه تا یک وسیله بی معنی و بیهوده رو فقط برای دغدغه ی پوچ از قافله جا نموندن خریداری کنه؛ جدا متاسف میشیم!

همچنین ما وقتی میبینیم کسی اینقدر بی عقله که برای خودش یا بچه اش کلی هزینه می کنه تا یک وسیله بی معن ...

متاسف نشو به من و شما ارتباطی نداره که کی چی برای بچش میخره!

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛