2777
2789

من 6 سال پیش دقیقا تو همچین روزی ( 23 اذر ) عادت ماهیانه شدم

مامانم همون لحظه یه دفترچه برداشت توش نوشت : 23 اذر ، دخترگلم آیلین ساعت 21:45 عادت ماهیانه شد

هر سال 24 اذر ساعت 21:45 بهم یه هدیه میده ❤️🙂

همه چیزمو نوشته ، تمام کاندید های اسمی که قرار بود روم بزارن ، ساعت بیداریم تو اولین روز مدرسه ، ساعت ثبت رشته ی تحصیلیم تو مدرسه و تاریخش و ...

برای سلامتیش میشه لطفا یه صلوات بفرستید ❤️🙂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

من دختر اولم پریود که شد یه هفته تمام گریه کردم🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اونوقت ننه من وقتی گفتم تو ادرارم خون بود یه طوری با شک و اخم نگام کرد فک کردم دیگه دختر نیستم بعدن رفت به بابام گفت اونم رفت دسشویی اومد بیرون گفت پیاز نخور 🫡

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من میخوام شبیه مامان خودم بشم😝 هیچی یادم نمونه ولی دستپختم عالی باشه 🤣

🤣🤣🤣🤣 از قضا دستپختشم عالیه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹 من دختر اولم پریود که شد ...

اخی عزیزممم 🤣🤣🤣🤣 اونروز من گریه میکردم تازه درباره بکارت فهمیده بودم ترسیده بودم فکر میکردم بکارتم اسیب دیده 🤣 مامانم هی میگفت باباااا عادت ماهیانه شدی بزرگ شدی من حالیم نمیشد 🤣🤣

اونوقت ننه من وقتی گفتم تو ادرارم خون بود یه طوری با شک و اخم نگام کرد فک کردم دیگه دختر نیستم بعدن ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای