2777
2789
عنوان

اینقد دلم گرفته

67 بازدید | 11 پست

مامانم میگه من بودم چرا آشپزخونه رو تمیز نکردی؟ گفتم مگه من کارگرتم خواهرم دست به سیاه سفید نمیزنه باهاش رفته مهمونی اون دختر خوبشه براش ۳۰میلیون طلا خریده به من میرسه میگه بگو بابات بخره منو کلفت میدونه داداشمم کلی رید بهم که همهپفک پفیلاهارو خوردی منی که یه پفک کوچولو خوردم هی خدا شانسو ببین ریدس تو همه جا بد شانسم بد میگن تو میگی بد شانسم بد شانسی جذب میکنی 😭😭😭😭😭😭😭خدایا میبینی واقعا یا توهم عاشق اینی من زجر بکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کلمه ای رو تایپ نکن گلم.نوشتن یه سری کلمات واقعا جالب نیست.

اونا چجوری منو کلفت میدونن من کاری نکردم منو خراب میدونن داداشم به مامانم آروم گفت دانشگاه میره یا نه مگه من چی کردم لایق تحقیرشونم؟

اونا چجوری منو کلفت میدونن من کاری نکردم منو خراب میدونن داداشم به مامانم آروم گفت دانشگاه میره یا ن ...

هیچ کسی حق نداره شخص دیگه رو تحقیر کنه. خودش حقیره که این کار بد رو انجام میده.فاصله بگیر ازشون

هیچ کسی حق نداره شخص دیگه رو تحقیر کنه. خودش حقیره که این کار بد رو انجام میده.فاصله بگیر ازشون

نمیتونم فاصله بگیرم ولی همیشه بگن من خرابم سریع باور میکنه خالم دخترش خرابه یکی اینجوری بگه میزنه دهنش چرا چون اصلا دوست نداره غریبه برای دخترش نظر بده

فاصله اتو کمتر کن.حریم قرار بده. تحویلشون نگیر.قوی باش.

من همیشه کمک مامانمم بیشتر اوقات من کمک میکنم خواهرم خیلی کم مال من وظیفس الان من شام نخورده بودم مامانم دوید از سهم من برداشت برد واسه داداشم تازه ناراحت بود بعد یجوری نگاه میکرد که تو چرا داری میخوری همیشه اولویت پسرشه بعد خواهرم بعد من چرا؟ چون من همیشه سازگار تر بودم تهشم همیشه میگفت تو همیشه مریض بشی مکافاته یا همیشه پریود میشدم میگفت باز شروع شد چون من خیلی درد داشتم مسخرم میکردن مخصوصا به هیکلم که اینجورعه همیشه مامانم میگفت سی.. نه هات شبیه فلانی بزرگه اینقد اینجوری کردن اعتماد به نفس منو گرفتن همیشه مهمون میومد میگفت جلو مهمون هیچی نخورید بگید ماخوردیم حتی الانم بزرگ شدم اینجوری هم مهمون بیاد ازخودم میزنم خیلی عه قضیه من وخانوادم مال الان نیست همیشه از بچگی میزاشت همه بهمون حق دخالت بدن حتی الانم همینه ولی حالا دختر خالمو همه خوب میدونن مامانم با اینکه میدونه وضعشو میگه الان عادیه شما بدترین همیشه غصه میخوره میگه دختر خالت خیلی عاقله چرا خواهرت عاقل نیست اون روز داشت تعریف دختر خالمو میکرد برای یه خاله دیگم خالم گفت دختر بزرگت که خیلی عاقله ماشاالله مامانم گفت دختر خاله فلانی همون دختر خالم خیلی عاقله کلا همش میگه اون وخوبه میگه شما حسودین حالا خوبه ماهم بگیم خاله فلانی خوبه بدش میاد تازه میدونه من مهربونم همیشه میگه کاش نزدیکم باشی همیشه حتی موقع ازدواجت

من همیشه کمک مامانمم بیشتر اوقات من کمک میکنم خواهرم خیلی کم مال من وظیفس الان من شام نخورده بودم ما ...

گیسو خانم گل.همدردیم.میدونم خییییلی سخته.مقایسه واقعا اشتباهه.کلا مقایسه آدم ها واقعا کار بسیار زشت و بدی هست.بیا اون شماره مشاور بدم تماس بگیر

گیسو خانم گل.همدردیم.میدونم خییییلی سخته.مقایسه واقعا اشتباهه.کلا مقایسه آدم ها واقعا کار بسیار زشت ...

اتفاقا بارها رفتم مشاوره گفتن قوی باش درس بخون مستقل شو همین گفتن اهمیت نده حساس نباش زود رنج نباش حالا جالبه روز مادر با اون همه خستگی رفتم کیک خریدم با دوتا جوراب براش دیگه دستم تنگه دانشجو ام دیگ تا اومدم خواهرم گفت چقد کیکت زشته این چیه خریدی ارزش نداره عکس بگیری 🤦♀️

اتفاقا بارها رفتم مشاوره گفتن قوی باش درس بخون مستقل شو همین گفتن اهمیت نده حساس نباش زود رنج نباش ح ...

منم خیلی زودرنجم.مقاومت در برابر صحبتای سمی نزدیکان ، کار آسونی نیست. باید علمی و منطقی با قضیه برخورد کرد. کار ما نیس. کار مشاوران زبردسته گلم. این خانم مشاور خیلی باتجربه اس.پول هم نمیگیره.اینجا نمیشه شماره فرستاد.