2777
2789

سلام دوستان.....

شوهرم بهم خیلی نامردی کرده تا الان خیلی زیر آبی رفته خیلی بچه ننه وپسربچس, خیلییی از چشمم افتاده و ازش سرد شدم حس بی‌تفاوتی بهش دارم!...اما اون خیلییی بیشتر از من ابراز علاقه می‌کنه...بگذریم:

ما باهم هفته پیش خیلی خوب و عاشقانه بودیم!

من همون موقع ها یه جراحی کرده بودم و تو دوره نقاهتش بودم ک شوهرم گفت دوس داره بره مسافرت شهرشون...یکی اصرار کرد منم گذاشتم چندروز بره شهرشون پیش خانوادش ک یهو گفت با دوستش می‌ره .....منم قسمش دادم و قول عاشقونه ومردونه ازش گرفتم ک مشروب نخوره حتی جون منم قسم خورد و منم گفتم مدیون منی اگ بخوری و قبول کرد

خلاصه چهارشنبه رفت تا همین یکشنبه.....اینک زنگ نمیرد یه حالی بپرسه ک هیچ(درضمن اصلا انصاف نبود منو با زخم و درد و بخیه تنها بزارن)...حتی یه شب جواب تلفنم نداد.......

برگشت خونه......من باهاش سرسنگینی بودم چون قول داده بود ب وقت دکترم برسه و منو ببره اما نیومد خلاصه گوشیشو چک کردم و دیدم.....

اقا لایک نکنید اه......

بغلی شدی رفت...مثل بچه ها😬

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیزاشتی بره چطور تتهات گذاشته حتی اگه میخواسته سر بزنه خانواده اشم نباید میزاشتی تنها بره 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!