2777
2789

سلام دوستان.....

شوهرم بهم خیلی نامردی کرده تا الان خیلی زیر آبی رفته خیلی بچه ننه وپسربچس, خیلییی از چشمم افتاده و ازش سرد شدم حس بی‌تفاوتی بهش دارم!...اما اون خیلییی بیشتر از من ابراز علاقه می‌کنه...بگذریم:

ما باهم هفته پیش خیلی خوب و عاشقانه بودیم!

من همون موقع ها یه جراحی کرده بودم و تو دوره نقاهتش بودم ک شوهرم گفت دوس داره بره مسافرت شهرشون...یکی اصرار کرد منم گذاشتم چندروز بره شهرشون پیش خانوادش ک یهو گفت با دوستش می‌ره .....منم قسمش دادم و قول عاشقونه ومردونه ازش گرفتم ک مشروب نخوره حتی جون منم قسم خورد و منم گفتم مدیون منی اگ بخوری و قبول کرد

خلاصه چهارشنبه رفت تا همین یکشنبه.....اینک زنگ نمیرد یه حالی بپرسه ک هیچ(درضمن اصلا انصاف نبود منو با زخم و درد و بخیه تنها بزارن)...حتی یه شب جواب تلفنم نداد.......

برگشت خونه......من باهاش سرسنگینی بودم چون قول داده بود ب وقت دکترم برسه و منو ببره اما نیومد خلاصه گوشیشو چک کردم و دیدم.....

اقا لایک نکنید اه......

بغلی شدی رفت...مثل بچه ها😬

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزاشتی بره چطور تتهات گذاشته حتی اگه میخواسته سر بزنه خانواده اشم نباید میزاشتی تنها بره 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!