2777
2789
عنوان

نمی‌دونم شوهرم دو روز توبغل کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 87 پست
خخخخ  کلا از وقتی اومدم نی نی سایت ذهنیتم عوص شده😂😂ببخش

سلامت باشی عزیزم عیب نداره . منظورم ی اقایی بود اما ببخش ک نمیتونم کامل توضیح بدم .

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شوهر من که خیلی میخوره و هیچ وقتم رابطه نمیخواد بعدش فقط یکم شادتر میشه بعد میخوابه سنگین&nb ...

پس خدا لعنتشون کنه ک تواین فیلما انقد همه چیو بزرگ میکنن اه

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
خب عزیزم چی دارم میگم اخه میگم بستگی داره چقدر بخوره بستگی داره بدنش عادت داره یانه بدنش قبول میکنه ...

مثلا الکلش زیاد باشه عقلش میپره میره سراقه س کس 😢😭

سلامت باشی عزیزم عیب نداره . منظورم ی اقایی بود اما ببخش ک نمیتونم کامل توضیح بدم .

قربونتم🤗😘

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕

ب نظر من اول خوب بود از عکسای و اساش برای خودت اسکرین می گرفتی ک داشته باشی میخواد بزنه زیرش بعد ازش بپرسی چ خبرا چکارا کردی مشروب خوردی یا ن کجا ها رفتی و۰۰اگر راست گفت ک هیچ ولی اگر نگفت بزن ب روش ولی نگو چطوری فهمیدی بگو ی نفر بهم گفته اگر دیگه خیلی زبون درازی کرد بگو موبایلتو بیار تا بهت نشون بدم

مثلا الکلش زیاد باشه عقلش میپره میره سراقه س کس 😢😭

عزيزم الكلش زياد باشه اصلا نميتونه رابطه برقرار كنه 

ميفته يه گوشه خوابش ميبره احتمالا 

شايد مثلا انقد برقصه كه هلاك بشه 

نمیفهمه داره چیکار میکنه اگه موقعیتش باشه اره میره سراغ رابطه 

ممنون عزیزم . ببخشید ک اذیتت کردم 

بعلهههههه....آقا نشستن قشنگ مشروب خوری کردن و عکساشون هس...بجهنم ک اون همه قسم و آیه و مدیونی و ب ت. ...

اشتباه کردی گذاشتی تنهایی بره شهرستان میگفتی وایسا خوب بشم بهتر شدم باهم میریم حالا هم بد دلت راه نده فکرم نکن چون فقط خودتو اذیت میکنی اون که عین خیالش نیست فقط یه چیز خیلی ساده ای و خیلیم زود اعتماد میکنی قسم خورده و قول داده مشروب نخوره خب خواهر من انتظار داشتی بگه نه من میخوام بخورم 

عزيزم الكلش زياد باشه اصلا نميتونه رابطه برقرار كنه  ميفته يه گوشه خوابش ميبره احتمالا  ...

ممنونم عزیزم . خیلی ممنون