2777
2789
عنوان

خانم های باتجربه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست
مشکلی نیست ببخشید من خودم یمقدار کلافه م خوب صحبت نکردم باهات خانومی....💖

چرا کلافه ی دوست گلم؟.اروم باش انشالله مامان میشی از صدای جیغ و هوار بچه هات کلافه میشی 😍

اره بعداز4روز همین مدلی. من بعد10روز بی بی زدم پررنگ شد.  نمیدونستم باردارم سربچه دومم. مبارکه ...

باشه عشقم خیلی ممنون 

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خانونا گفتن مثبته تا ببینم خدا چی میخاد رفتم آز دادم عصر امادس احتمالا

خانمي بيا حتما خبرش رو به ما هم بده

چندسالتونه  و بعد چه مدت اقدام إن شاالله دارين ني ني دار ميشين ؟

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
چرا فکرمیکنی اینجوری میشه.دکتر در مورد این مشخص نشدن توضیحی نداد..؟؟

نه پیش دکتر اولی نرفتم دیگه چون حتی ساک حاملگی رو دیده بود ولی ازمایش خون منفی شد گفت حامله نیستی. دکتر دومم فقط گفت احتمالا ازمایش قبلیت زود بوده.

نه پیش دکتر اولی نرفتم دیگه چون حتی ساک حاملگی رو دیده بود ولی ازمایش خون منفی شد گفت حامله نیستی. د ...

بنظرت من بازم برم آزمایش؟؟دوماهه پریود نمیشم ماه قبل رفتم ازمایش خون منفی شد.

💚||•بیا و ایوان دلم را چراغانی کن•||💚
خانمي بيا حتما خبرش رو به ما هم بده چندسالتونه  و بعد چه مدت اقدام إن شاالله دارين ني ني دار م ...

۱۹ سالمه بعد ۶ ماه اقدام اگ خدا بخواد باردارم 

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
بنظرت من بازم برم آزمایش؟؟دوماهه پریود نمیشم ماه قبل رفتم ازمایش خون منفی شد.

به نظرم شما یه دکتر زنان برو برات سونوگرافی بنویسه اگه2ماه پریود نشدی. ازسونو بررسی کنن ببین چی هست. شاید خدای نکرده کیست چیزی داری

اي جان مبارك باشه مامان جوان 

فدات عزیزم چند ساعت دیگ جواب آزم رو میگیرم دل تو دلم نی

برامادر بودنم صلوات بفرستین ممنون