2777
2789
عنوان

خانم های باتجربه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست

سلام من حامله بودم بی بی منغی شد سونو واژینال رقتم کیسه اب رو دکتر دید ولی گفت شک دارم چیه ازمایش خون گرفت منفی شد گفت حامله نیستی قرص پروژسترون داد پریود شم چون از پریودیم خیلی گذشته بود. این قرص رو نخوردم چون ته دلم میگفت حامله ام. رفتم دکتر دیگه یک هفته بعد. دوباره ازمایش خون و این بار مثبت شد.

خدا از دهنت بشنوه خواهری الان بغض گلومو گرفته میگم نکنه این همه خوشحال بودم  خوشحالم تبدیل ب ...

ان شاءالله مثبته نگران نباش توکل بر خدا

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس براي چي خانمي 😉 امروز ميتوني بري آزمايش بدي و خيالت هم راحت سه

همه خانونا گفتن مثبته تا ببینم خدا چی میخاد

رفتم آز دادم عصر امادس احتمالا

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
آره خودم نه ولی بعضیا رو دیدم اینجوری بودن که خیلی دیر و فقطم با سونو مشخص شده

فکر می.کنی چرا اینجوریه؟چی باعث میشه نشون نده.

💚||•بیا و ایوان دلم را چراغانی کن•||💚
همه خانونا گفتن مثبته تا ببینم خدا چی میخاد رفتم آز دادم عصر امادس احتمالا

خانوم خوش میگذره؟؟؟مجال بده مردم بیان پیام منو ببینن جواب بدن.بیشتر از اینکه بمن جواب بدن بتو جواب دادن...راحت باش.....

خانوم خوش میگذره؟؟؟مجال بده مردم بیان پیام منو ببینن جواب بدن.بیشتر از اینکه بمن جواب بدن بتو جواب د ...

خیلی خیلی معذرت میخوام بخدا

عزیزم اگ از موعدت گذشته باشه نشون دادنش راحتره ولی اگ قبل موعد بری آز بدی یکم سخته نشون بده

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
سلام من حامله بودم بی بی منغی شد سونو واژینال رقتم کیسه اب رو دکتر دید ولی گفت شک دارم چیه ازمایش خو ...

چرا فکرمیکنی اینجوری میشه.دکتر در مورد این مشخص نشدن توضیحی نداد..؟؟

مشکلی نیست ببخشید من خودم یمقدار کلافه م خوب صحبت نکردم باهات خانومی....💖

ن قربونت برم من باید اجازه میگرفتم اینقدر هول بودم یادم رفت

اره مال تازس ولی خب کمرنگه بنظرتون نباید پررنگ تر بشه ۴ روز گذشت از موعدم

اره بعداز4روز همین مدلی. من بعد10روز بی بی زدم پررنگ شد.  نمیدونستم باردارم سربچه دومم. مبارکه انشالله. آز دادی خبرشو بده اینجا.