2777
2789
عنوان

اندازه شکم در بارداری

3479 بازدید | 59 پست

سلام به همه عزیزان من دیابت بارداری گرفتم از اول بارداریم و اینکه خودم اضافه وزن داشتم قد بلند بودم الان ۲۵ هفته و چهار روزمه شکمم خیلی تغییر نکرده با اینکه بچه پایین تکون میخوره و احساسش میکنم ولی طرف معدم یه کم خیلی کم برجسته تر از شکم خودم شده اون پایین که چربی های شکم خودمه😐

دیشب یکی از دوستام که ۱۶ هفته بود رو دیدم خیلی شکمش بزرگ و سفت شده بود نگران شدم نکنه من مشکلی دارم که شکم ندارم کسی تجربه داره؟؟؟

اول بارداری ۸ کیلو وزن اضاف کردم که الان ۱ کیلو فقط برگشته استرس گرفتم

یعنی آدم زیاد وزن اضافه کنه احتمال دیابت می‌ره بالا؟ من چیز زیادی هم نسبت به قبل نمیخورم اما الان هفته ۱۶ هستم ۳ ۴ کیلو زیاد شدم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عين شما هستم

معدم از شكمم جلوتره

دكترم ميگه طبيعيه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
نه بابا چیزی نیس من خودمم ۱۶هفتم شکمم تغییرنکرده فقط پایین شکمم سفت شده بنظرم شما قبلش شکم داشتی&nbs ...

عزیزم شما جنسیت رو قطعی میدونی؟ من ان تی نگفت الان ۱۶ هفته هستم امروز میرم سونو 

عزیزم شما جنسیت رو قطعی میدونی؟ من ان تی نگفت الان ۱۶ هفته هستم امروز میرم سونو 

من ١٥ هفته و ١٦ هفته پسر بود ١٩ هفته شد دختر

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
شما غربال دومو رفتین ؟جنسیت رو همون اول گفت بهتون؟

خخخ واای چه باهم منم همون سوال جنسیت پرسیدم

نه عزیزم دکترم یه سونو برا طول سرویکس نوشته امروز که ۱۶ هفتمه میرم بعد گفت بیا آزمایش غربالگری رو می‌نویسم برات سونو آنومالی هم که ۱۸ تا۲۲ هفته

جنسیت هم نگفت بهم ان تی 

پاهاشو چسبنده بود بهم

یه جا سونو رفتین هر ۳ بار؟؟؟؟

نه