2777
2789
عنوان

اندازه شکم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 59 پست
خخخ واای چه باهم منم همون سوال جنسیت پرسیدم نه عزیزم دکترم یه سونو برا طول سرویکس نوشته امروز که ۱۶ ...

حس ميكنم دختر باشه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ نینی خوبه؟ امروز سونو دارم خدا کنه بگه دیگه بهم جنسیت رو

عزیزدلم من خوبم نینی هم سلام میرسونه 😍😍😘.مطمنا امروز دیگه میگن جنسیتو فقط یادت نره براارامش دلت صلوات وایت الکرسی بخون و امیدت بخداباشه عزیزم

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
عزیزدلم من خوبم نینی هم سلام میرسونه 😍😍😘.مطمنا امروز دیگه میگن جنسیتو فقط یادت نره براارامش دلت ص ...

خداروشکر که خوبین 😘

چشم عزیزدلم حتما 

راستی فدات شما آزمایش غربال گری دوم رو رفتین؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
یعنی آدم زیاد وزن اضافه کنه احتمال دیابت می‌ره بالا؟ من چیز زیادی هم نسبت به قبل نمیخورم اما الان هف ...

قبل بارداری باید اضافه نداشته باشی که احتمال دیابت کم تر بشه

شما تاریخ زایمان مثل منه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره عسل وشکلات 

ای جونم 

واای دیگه دل تو دلم نیس 😅

مه سیما جون من بیماری لباس نینی خریدن گرفتم همش میرم لباس میخرم 😂

اخي من انقددوس دارم ي روزكه باردارشدم شكمم گردشه بيادجلو😍😍ولي مطمئنم نميشه😂

خلاصههه كه كلي لذت ببريدازاين روزاتون خانوما

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜
ای جونم  واای دیگه دل تو دلم نیس 😅 مه سیما جون من بیماری لباس نینی خریدن گرفتم همش میرم لباس ...

عزیزم انشالله شادوشنگول برگردی و خبربدی . 😍😍😍😍منم همش خریدمیکنم.راستی ساعت چندمیری

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
اخي من انقددوس دارم ي روزكه باردارشدم شكمم گردشه بيادجلو😍😍ولي مطمئنم نميشه😂 خلاصههه كه كلي لذت ب ...

ای جونم 

منم همیشه عاشق زنهای حامله بودم خیلی دوست داشتم 

شکم منم یه روز قلبمه شه

عزیزم ان شاءا الله یه نینی سلامت و تپلی میاری چرانشه