2777
2789
عنوان

مادرا وباردارا کمک لطفا

68 بازدید | 10 پست

دوستان شنبه به امید خدا قراره سزارین بشم...سزارین دومم هم میشه،تو سزارین قبل بیحسی از کمر بهم زدن وبعدش تا ده روز سردردای وحشتناکی گرفتم...اینو به دکتر بیهوشی گفتم گفت میگم بیهوشت کنن موقع عمل...ولی الان خودم دودلم،چون لحظه ای که تو اتاق عمل بچمو دیدم خیلی لحظه شیرینی بود،حیفم میاد از دست بدم،از طرفیم یاد سردردام میفتم دچار شک میشم..به نظرتون چکار کنم؟...گیر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیهوشی کامل بودن یک ماه تمام گیج میزدم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

عزیزم برای سردرد حتما باید حواست باشه موقع زایمان و تا ۸ ساعت بعدش تا جایی که میتونی اصلا گردنتو تکون ندی صحبت نکنی سرتو اینور اونور نکنی . ثابت بدون بالش دراز بکشی و بعد که بهت اجازه دادن تا مبتونی مایعات از جمله قهوه بخوری هم برای کار کردن شکمت خوبه هم مواد بی حسی رو زودتر دفع میکنه و سردرد نمیگیری. 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

کاری که گفتم و بکن اصلا سردرد نمیشی عزیزم . منم دوتا سزارین شدم

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

ولی اینم بگم تا یکی دو روز بعد هم به خوردن مایعات ادامه بده که اصلا سردرد نگیری. من سر اولی فقط تا شب اول مایعات خوردم فرداش سردرد شدم اما سر دومی مایعات و تا دو روز ادامه دادم سرم درد نگرفت 

ولی اینم بگم تا یکی دو روز بعد هم به خوردن مایعات ادامه بده که اصلا سردرد نگیری. من سر اولی فقط تا ش ...

ممنون عزیزم...ولی بالاخره که نمیشه هشت ساعت کامل سر رو ثابت نگه داشت وفقط به روبرو نگاه کرد،اونم وقتی بچتو میارن میخوای شیرش بدی،یعنی اینجوری نگاه بچتم نمیتونی بکنی

ممنون عزیزم...ولی بالاخره که نمیشه هشت ساعت کامل سر رو ثابت نگه داشت وفقط به روبرو نگاه کرد،اونم وقت ...

عزیزم تو سزارین بچه رو میارن میذارن رو سینت تا شیر بخوره نمیتونی بشینی بغلش کنی اولین ساعتا. بعدم تا جایی که میتونی باید ثابت باشی کاملا ثابت واقعا نمیشه