2777
2789
عنوان

اندازه شکم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3479 بازدید | 59 پست
😍😍😍😍لیمویی نینیو خوشمزه تر نشون میده😂😂منم باید این رنگیشو بخرم

آره خیلی ناناسه لیمویی 

واای ولی چقد گرونه لباس بچه 

راستی عزیزم در مورد سایز هاشون چی؟ بنظرت سایز صفر چند دست خوبه؟ چه سایزی بیشتر بخریم؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من اخه دارم میرم توی ۲۶ ولی هنوز خبری از شکم جدید نیست هنوز شکم خودمه با یه معده برجسته تر انگار یه ...

رفتم مطب دکترم ی خانوم قدبلندی اومد مانتوی مشکی کمر باریک یهو گفت ۷ماهه باردارم همچین گفتم هییییی همه برگشتن نگام کردم

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی ناناسه لیمویی  واای ولی چقد گرونه لباس بچه  راستی عزیزم در مورد سایز هاشون چی؟ ...

من بیشترشو سایز 1خریدم ماشالله نینی ها زودی سایزعوض میکنن وای اره شهرزادازلباس بزرگا گرونترن😂

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
من بیشترشو سایز 1خریدم ماشالله نینی ها زودی سایزعوض میکنن وای اره شهرزادازلباس بزرگا گرونترن😂

آره منم یک زیادخریدم ولی صفر فقط یه دست 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
رفتم مطب دکترم ی خانوم قدبلندی اومد مانتوی مشکی کمر باریک یهو گفت ۷ماهه باردارم همچین گفتم هییییی هم ...

یعنی به قد ربط داره اخه اون دوست ۱۶ هفته ایم هم قد بلنده ولی لاغر بوده

اره خوب کاری کردی منم 1زیادخریدم سایز0می مونه رو دست

میدونم ذوق دارین در مورد خرید مشورت میکنید ولی تایپینگ چیز دیگه ای هست من دارم دیونه میشم از استرس تا پیام میاد نگاه میکنم میبینم سایز لباسه وو 😔😔😔کمکم کنید

یعنی به قد ربط داره اخه اون دوست ۱۶ هفته ایم هم قد بلنده ولی لاغر بوده

چندتایی ک دیدم  اینایی ک قدشون بلنده دیرتر نشون میده حتی دخترعموی شوهرمم قدش خیلی بلنده تا ۷ماهگیش معلوم نبود همشم حرص میخورد ک چرا معلوم نیس 

خودمم قدم ۱۶۳هفته ۱۸خیلی خیلی کم معلومه بهم میگن پس کی شکمت درمیاد برا بعضیا دوماه اخرنشون میده

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
میدونم ذوق دارین در مورد خرید مشورت میکنید ولی تایپینگ چیز دیگه ای هست من دارم دیونه میشم از استرس ت ...

وای عزیزم ببخش🙈خب گلم منم شکمم هنوزیادمعلوم نیس وطبیعیه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
میدونم ذوق دارین در مورد خرید مشورت میکنید ولی تایپینگ چیز دیگه ای هست من دارم دیونه میشم از استرس ت ...

عزیزم نگران چی هستی سایز شکم به رشد نی نی ربطی نداره من شکمم تو بارداری زیادی بزرگ میشه ولی اندازه نی نی نرماله اگه تو سونو همه چیز نرماله حساس نباش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم نگران چی هستی سایز شکم به رشد نی نی ربطی نداره من شکمم تو بارداری زیادی بزرگ میشه ولی اندازه ن ...

ماهور جان شما الان هم هفته با من هستین شکمتان تغییر کرده چقدر وزن اضاف کردین؟؟

ماهور جان شما الان هم هفته با من هستین شکمتان تغییر کرده چقدر وزن اضاف کردین؟؟

من دو سه ماه اول چهار کیلو کم کردم بعد یهو تو دو ماه شش کیلو زیاد شدم که مدام دکترم غر میزنه و منو می فرسته آزمایش قند که خداروشکر نرماله گفته دیگه مولتی ویتامین رو هرروز نخور که چاق نشی .شکمم بزرگه چون از بارداری قبلیم هنوز شکمم کامل داخل نرفته بود که باردار شدم شکم بزرگ خیلی سخته سری قبل با اون همه شکم وزن بچم ۲۶۰۰بود ولی خواهرم اصلا شکم نداشت بچشم دنیا اومد وزن ۳کیلو به سایز شکم حساس نباش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خخخ واای چه باهم منم همون سوال جنسیت پرسیدم نه عزیزم دکترم یه سونو برا طول سرویکس نوشته امروز که ۱۶ ...

عزیزم منم ۱۵هفته وپنج روزم یکم میرم سونو وغربال دومم منم ان تی روگف اصلا معلوم نیس ولی بیشتربه دختر میخوره حالا نمیدونم درسته یانه ایشالا یکم میرم .