2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=109000098]بله دزده... ناچار یعنی چی! برو کارگری کن برو یه کاری پیدا کن...این مال کارگری ؟؟؟؟م ...

با دزدی قطعا نمیشه دیگه حرفی ندارم...شما مریض باشی بهتره تا دزد باشی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
هر ساختگی مفهمومش‌جرم کردن نیس بهتره قضاوت نکنی و بزاری توضیح بده مشکلش چیه.چرا عادت دارید از کاه کو ...

دوست عزیز تظاهر به تصادف و گرفتن دیه ناحق اگه جرم نیست اسمش چیه؟؟

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
تنها راهش خریدن بازرس و ماموره چون اونا خیلی کاربلدن و میفهمن اینکارا حرومه وگرنه هم مامورشو بهت مع ...

😳😳😳

الان شما يا مامور و بازرس فاسدي چراغ سبز دادي

يا اشناي مامور خراب و فاسد

اين چه حرفيه خودت يادزد ميشي يا همدست دزد با راهنمايي كه كردي

عزیزم هرچقدم ساختگی باشه ماشبن بزنه بهت مقصره ولی خودت که میدونی مقصری میتونی اون پولو بخوری؟؟؟ درست ...

اینجور وقتا با راننده دست ب یکی میکنن پول و شریک میشن

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
بله دزده البته نه از یک نفر بلکه از 80 میلیون نفر  میدونی که بیت المال چیه  درضمن به ...

کاری به درست و غلط بودن حرکت استارتر ندارم ولی کاش همینجوری که جلوی این دوستمون وایمیتسم و میگیم دزدیه و حرامه و فلان و .... جلوی بقیه که کل مملکتو غارت کردن می ایستادیم

همه زندگیم بچه هام❤
نه خودم ومیندازم گوشه خیابون خلوت میگم زدن فرار کردن راننده ای درکار نیست که بهش استرس وارد بشه

تا راننده پیدا نشه دیه تعلق نمیگیره محض اطلاع

دلیل اینکه این اسم و پروفایل رو گذاشتم شخصیه میشه هی نپرسین چرا این اسمو گذاشتی😒😒😒