2777
2789
عزیزم هرچقدم ساختگی باشه ماشبن بزنه بهت مقصره ولی خودت که میدونی مقصری میتونی اون پولو بخوری؟؟؟ درست ...

نه خودم ومیندازم گوشه خیابون خلوت میگم زدن فرار کردن راننده ای درکار نیست که بهش استرس وارد بشه

میخوام بگم ماشین منو زده در رفته ،دیه بگیرم  

ببین اننننقد دنگ و فنگ داره که نگم برات. اخرشم میفهمن به جرم کلاهبرداری زندان میندازنت

داداش بیچاره من یجوری تصادف کرد بینیش از دوجا شکست

انقد بردن اوردنش تا دوسال. یه مقطعی هم بهش گفتن برو داریم تحقیق میکنیم به این نتیجه رسیدیم ک تصادف ساختگی بوده !!!

داداشم گفت مرد حسابی دماغم و از دوجا بشکنم و استخون پام و بشکنم ک چی بشه؟؟؟

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکش کنین؟؟؟ شما میخواید همدست مجرم باشید؟؟؟

هر ساختگی مفهمومش‌جرم کردن نیس بهتره قضاوت نکنی و بزاری توضیح بده مشکلش چیه.چرا عادت دارید از کاه کوه میسازید.

دانش آموخته طب سنتی🥰
نه خودم ومیندازم گوشه خیابون خلوت میگم زدن فرار کردن راننده ای درکار نیست که بهش استرس وارد بشه

باوووشه🙄

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
یکی ناچار باشه بخواد از بیت المال بزور پول بگیره دزده؟؟؟؟

بله دزده البته نه از یک نفر بلکه از 80 میلیون نفر 

میدونی که بیت المال چیه 

درضمن به این راحتی که فکر میکنی نیست 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

پرام/:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
یکی ناچار باشه بخواد از بیت المال بزور پول بگیره دزده؟؟؟؟

کی گفته دیه رو از بیت المال میدن؟؟

میرن خر یه بدختی رو میگیرن و از ازدن دیه میگیرن

بعدم با چه مجوزی همچین کاری میخوای بکنی؟؟معلومه که دزدی ه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

سمت ما سه چهار نفر اینجوری  هست .آخرسر  فهمیدن کل پول و پس گرفتن 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
میخوام بگم ماشین منو زده در رفته ،دیه بگیرم 

دیه اونم الکی.خوردن نداره.حرومه.آدم دیدم کارای اینجوری کرده.دیه گرفته.ولی خورد و بعدش هر چی خرج دوا درمونش کرد خوب نشد.از خدا بترس.