2777
2789

هیچوقت بی احترامی نمیکنم به کسی 

اما اگر یه رفتار یا حرکتی از کسی بشدت ناراحتم بکنه غیرمستقیم یا مستقیم و مودبانه بهش میگم 

بعضی وقتا هم با شوخی و خنده حرفمو‌میزنم 

در کل مثل قبلا ها لال نیستم و تو‌خودم نمیریزم خیلی شیک میریزم بیرون و جالبه که اینجوری احترامم بیشتره شده بقیه فهمیدن خر نیستم

🤍🐼🥥

ی مثال برامون میزنی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم یاد بده 🤧

باید خودت بخوای و در لحظه انجام بدی

من هیچی نمیگفتم و تا مدت هااا خودخوری میکردم الان دیگه راحت هرچی تو دلمه میگم بعدم نمیشینم اعصاب خودمو خورد کنم همینکه به طرف میفهمونم رفتارش درست نبوده انگار یه بار هزار تنی از رو دوشم برداشته میشه

🤍🐼🥥
ی مثال برامون میزنی؟

مثلا یه دوستی دارم که وضع مالی خیلی خوبی دارن

هرموقع ایشون میومد خونه م هررچی که تو خونم بود میذاشتم جلوش خیلی بهش احترام میذاشتم قبلش خوراکی های مورد علاقشو میخریدم غذا مورد علاقشو درست میکردم 

ولی هربار که من میرفتم خونش یه لیوان چایی هم به من نمیداد بحث شکم نیستا حرفم احترامه 

خلاصه دیروز باز دعوت کرد خودش منم رفتم طبق معمول یه لیوان اب دستم نداد منم پریودم فعلا و حالم خوب نبود فشارم افتاده بود 

امروز زنگ زد کارم داشت بعد گفت عهه دیروز یادم رفت یه چیزی بیارم بخوریم و خندید منم گفتم عیب نداره منم یکم فشارم افتاده بود وقتی رسیدم خونه سریع یه چیزی خوردم غش نکنم اونم خندید گفت تیکه میندازی گفتم نه عزیزم چه تیکه ای انشالله اگه دیدار بعدی ای در کار بود خودم تو راه که خواستم بیام یکم خوردنی میگیرم میارم حداقل نه تو گشنه میمونی نه من

🤍🐼🥥