2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 206 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد درسته که پدرومادرم رابعداز خدامیپرستم، ولی شوهرم چی،این درسته که به دید یه آدم که بایدبه پدر ...

مطمئنن یه آدم سالم نمیاد یهویی بگه تو کی منی

کاملا معلومه استارتر اول ماجرا رو نمیگه

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اره اما اسم مامانشو نیار و نباید چیزی میگفتی از این قضیه و اشتباه بزرگترتم این بود ک اسم مامانشو حتی ...

میدونم اخلاقشو ب روش نمیاره چون خودش میدونه چ کرده ولی خودشو میزنه ب اون راه

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
ببخشید  داریم درمورد جایگاه همسر وپدرومادرصحبت میکنیم، نه فرزندوپدرومادر، با اون قسمت صحبتتون ...

میدونم دوست  عزیزم میگم اگر بخوای بگی   همرو میشه پیدا کرد پدر مادر و نمیشه پس  این دیدگاه ایجاد میشه که فرزندم میشه  به دنیا آورد دیگه  

من صفحه ی اولش رو خوندم... 

بخدا هزااااار بار معذرت میخوام

ولی با این اخلاق مسلما مادر شوهرت باهات مشکل پیدا میکنه

آخه زن حسابی به تو چه مادرش چطور باهاش رفتار میکنه.. .تو این وسط کاسه ی داغ تر از آش شدی

و با این زبون تلخ و گزنده.. .همین شوهرت هم تا چند وقت دیگه از دستت فرار میکنه

حواست باشه این مادر شوهرت نیست که با تو در افتاده

این تویی که باهاش درافتادی و انتظار داری شوهرت 6دنگ گوش به فرمونت باشه

مطمئنن یه آدم سالم نمیاد یهویی بگه تو کی منی کاملا معلومه استارتر اول ماجرا رو نمیگه

بخدا تو شوخی خنده بودیم مامانش خیلیییی بلا سرش اورده فک کن شوهرم برا مادرش خونه گرفته وسیله خونه گرفته طلا گرفته براش ولی مادرشوهرم چهل ملیون قرض انداخت گردن شوهرم از خونه انداختش بیرون محل سگ بهش نمیزاش بعد ی مدت ک پول میخاس ز زد بهش منم گفتم چ خبر مامانت خوب بود ز ززدی بهش اشتی کردیا انگار ن انگار اگ من مبکردم یدونه این کارارو چ میکردی یهو بعذش اینارو گف

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف ...

این تیکه رو کپی کردین و مدام تکرار می کنین.... پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف بزنم

به قول دوستان حتما چیزی گفتین که چیزی شنیدین، بعدم تاپیک زدن مشکل شما رو حل نمی کنه، حتما یه مشاور خوب پیدا کنید و برید، اول خودتون رو بهتر بشناسین، انتظاراتتون از زندگی مشترک و روحیه همسرتون، بعد وارد زندگی مشترک رسمی بشین، ببخشید ولی توی همین چند کامنت که گذاشتین و این سبک که یه حرف رو چسبیدن و مدام تکرار می کنین و هیچ توجه به راهکار دوستان نمی کنید، متوجه شدم به نوعی دچار لجبازی و وسواس فکری هستین... باید خیلی بیشتر روی خودتون و توان و تحملتون کار کنین، نه فقط برای زندگی با همسر، که در وهله اول برای خودتون و داشتن حال خوب

من صفحه ی اولش رو خوندم...  بخدا هزااااار بار معذرت میخوام ولی با این اخلاق مسلما مادر شوهرت ...

تا اخر بخون اول بعد

این تیکه رو کپی کردین و مدام تکرار می کنین.... پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گ ...

اخه حرف همه یکی بود گفتم هی تایپ نکنم چون تا اخر نخونده بودن دوستان

اصلا فکر لجبازی نیسم چون میدونم خودم عذاب میکشم بدتر ولی مطمینم هر کسی جای من بود دلش میشکست از این طرز رفتار 

کدوم عزیزم

گفتم بشین رو به روش باهاش حرف بزن حتی اگر گریت گرفت از دلخوریات از خودش بگو نه از خانوادش 

زیر 40 ملیون قرضه بزار باشه  

از خونه انداختنش بیرون اشکال نداره 

و جایگاهمو مشخص کن   اگر دیدی گریت بند نمیاد اگر فکر میکنی  دوستش داری بغلش کن بزار   بفهمه درک کنه دوستش داری و از  روی بدجنسی نمیگی این حرفو آخه چهار تا  جمله تایپ شده چجوری میتونی احساساتتو بهش  نشون بده   فقط حضوری حرف بزن بخدا خیلی از سو تفاهمات حل میشه 

من و همسرم تو عقد خیلی مشکل داشتیم  ولی بعد از مدتی فهمیدیم این چور صحبتا فقط حضوری حل میشه  باور کن 

مطمئنن یه آدم سالم نمیاد یهویی بگه تو کی منی کاملا معلومه استارتر اول ماجرا رو نمیگه

ادم بالاخره داره عمرشو میزاره تو این زندگی بعد طرف ادم بگه هیچی نیسی چون نزاییدی منو؟؟؟

خب درد داره والا 

بخدا تو شوخی خنده بودیم مامانش خیلیییی بلا سرش اورده فک کن شوهرم برا مادرش خونه گرفته وسیله خونه گرف ...

عزیزم مردا بعد از سالها زندگی مشترک بازم خوششون نمیاد همسرشون پشت سر خانوادشون حرف بزنه شما که هنوز عقدی باید خیلی دست به عصاتر راه بری

خدایا هزار بار شکرت

خو این حرفی که تو گفتی درواقع میخواستی بد بودن مادرشو به روش بیاری

منم بودم میگفتم اون مادرمه کلی زحمتمو کشیده کلی اذیتش کردم هرکاری بام بکنه حق داره بیشتر از اینا باید درخدمتش باشم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹