2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
پس هيچ راهي غير شوهرت نداري رو همون كار كن 

شوهرم ك همش ميگه طلاق

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با پیام دعوا نکن,تو پیام آدم منظورشو نمیتونه خیلی واضح به طرف بفهمونه(بیشتر منظورم لحن گفتار ...

حضوري گريم ميگيره اونم بدتر عصباني ميشه حاليش نميشه چي ميگم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

شوهرمنم زمان عقد گفت اول پدر ومادرم بعد تو اون روز خیلی دلم شکست حس بدی داشتم الان بعد از ۱۴ سال زندگی با این که چه زبونی چه عملی اول من هستم و هزار بار تا حالا بهم ثابت کرده خودم میدونم اول منم بازم اون حرف یادم نمیره خیلی حرف سنگینیه

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
شوهرمنم زمان عقد گفت اول پدر ومادرم بعد تو اون روز خیلی دلم شکست حس بدی داشتم الان بعد از ۱۴ سال زند ...

اره واقعا زور داره شايد اصلا واقعيت باشه ولي دليلي نداره ب زبون اوردنش

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف ...

عزیزم همه حرفای مردارو نباید گذاشت رو منظور داشتن یه وقتایی اصن نمیفهمن چی میگن

شما برا طرز فکر خودت متاسف باش آدم میتونه دوباره عاشق بشه و ازدواج کنه ولی شما میتونی یه پدر و مادر ...

شما میگی بچه و همسر رو میشه داشت، پس اگه اینطوریه که شما ذره ای واسه پدر و مادر خودت ارزش نداری.

یعنی چی اینکه میگید شما.

هیچکس نمیتونه جای کسی رو بگیره.

اونایی که میگن زن و شوهر رو میشه بازم داشت به نظرم عاشق نشدن معنی دوست داشتن همسر رو نمی‌دونن خوبه پدرت بهتون بگه من فقط مادرمو دوست دارم شما هیچی نیستین برام؟ بازم دوست داری همچین پدری رو.

و همینا ازدواج رو فقط (ر.ا.ب.ط.ه ج.ن.س.ی) میدونن و خیلی عذر میخوام فرقی با یک حیوان ندارن حتی حیوانات هم احساس دارن.

و اونایی که میگن بچه رو میشه بازم داشت یعنی شما دو تا بچه داشت باشی اگه بمرین میگی مهم نیست دو تا دیگه میارم؟ پی این احساس مادرانه چیه؟

شما پدر و مادرت رو دوست داری چون اونا عاشق توان چون برات زحمت کشیدن اگه برات کاری نمیکردن بازم میگفتی اینو؟

اگه اینطوریه که شما میگی چرا خدا گفته داغ فرزند خیلی،بابا شما رد دادین واقعا..