2777
2789

علائمی از سرماخوردگی نداره ولی میگه سرم درد میکنه و تب داره چیکار کنم دیفن هیدرامین فقط تو خونه داشتم 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صبح حواست بهش باشع.پاشویه ش کن.کاشکی بری داروخانه دارو بخری.یا میبینی خیلی زیاده ببر دکترانشالله ...

ممنونم گلم خونه تنهام 

فکر کنم تو بدنش عفونت هست که تب میکنه روز اوله صبر کن فرداعلائمش میاد ببر دکتر

هیچ علائمی نداره نگرانم که بی دلیل تب کرده

تب که بی دلیل نیست.ممکنه فرداعلائمش معلوم بشه

اما تب به هردلیلی بشه باید کنترلش کنی

استامینوفن تب رو پایین میاره نه دیفن هیدرامین

یا اسنپ بگیر برو اورژانس.یا به آژانس زنگ بزن از داروخانه استامینوفن بگیره،امشب تب رو کنترل کن فرداببر دکتر

خدایا بی نهایت شکرت
پنج سال

ب اورژانس بزنگ بهش بگو راهنمایی میکنه 

حتما بزنگ پشت گوش ننداز

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

باشه حتما

عزیزم پیاز حلقه کن بزار کفه پاش 

جوراب پاش کن زودی پایین میاد ان شاء الله 

ضمه اگه داری حتما براش دود کن شاید چشم 

خورده یا سره زبون افتاده چون میگی همینجوری 

بی دلیل تب کرده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕