2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
عزیزم فک کنم الان دوران عقدی نرفتین سر خونه زندگیتون.ولی شوهر منم رو بابا مامانش همینطور تعصب داشت و ...

خب تعصب داشته باشه دوسش داشته باشه منم مامانمو دوس دارم بابامو دوس دارم ولی خب شوهرمم بالاخره شوهرمه هرچی باشه شریک زندگیمه

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکها متعصبن نسبت به پدرومادر،وهمسررو خدمتگذار میدونن،متاسفانه،من یکیش رودارم

عزیزم من هم خودم اصالتا تبریزی هستم هم همسرم 

شعور مهمه ترک و لر و عرب  وکرد نداریم 

وقتی یکی بلوغ فکری داشته باشه میفهمه هر کسی جایگاه خودشو  داره پس باید به این هم فک کرد که من اگر بچم مرد  میتونم یکی دیگه دنیا بیارم پدر و مادر باز اولویه 

اینجا  نسبت مهم نیس جایگاه انسانی مد نظره 

عزیزم نمیشه که شوهرت یهو بگه مگه تو چی و کی منی حتما تو از مادرشوهرت پیش شوهرت بدگویی کردی که اینطوری گفته بعدشم اصلا نباید مردو توی شرایطی بذاری که بخواد بگه تورو بیشتر دوست داره یا مادرش در وهله اول همه‌ی مردا میگن مادرشون هیچ کاری هم که براش نکرده باشه ۹ ماه به دل کشیده هرکدوم جایگاه خودشونو دارن اگرم از شوهرت ناراحت شدی با سیاست برخورد کن یکم سرسنگین باش تا خودش به اشتباهش پی ببره پیاما چیه همش میگی کی زاییده چی زاییده خیلی پیامات رو مخه با عرض پوزش

دنیا پر از آدمهای خوب است اگر نمیتوانی یکی از آنهارا پیدا کنی،یکی از آنها باش..
پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف ...

عزیزم همه پسرا و مردا اینطورین نمی تونیم که تغییرشون بدیم فقط نباید خودمون زیاد ناراحت کنیم و عصبی شیم شما تا آخر عمر باهم میخواین زندگی کنین نمیشه که سر عصبانیت چند کلمه حرف از دهنش پریده یا از دهن شما پریده رو به دل بگیرین و خودتون و همسرتونو اذیت کنید شاید منظور خاصی از حرفش نداشته و همین طوری گفته؟...یکیم اینه که پسرا بعد این که ازدواج میکنن و بچه دار میشن رفته رفته وابستگی به مادرشون کمتر و کمتر میشه

بله متعصبیم رو خانواده اولویت باید پدر و مادر باشه تو اگه به اینجا رسیدی به خاطر لطف و محبت اوناس

بخاطر لطف محبت خداس 

هر کسی ام جای خودشو داره مادر پدر زن بچه 

عزیزم همه پسرا و مردا اینطورین نمی تونیم که تغییرشون بدیم فقط نباید خودمون زیاد ناراحت کنیم و عصبی ش ...

بالاخره تو این موقعیتاس ک ادم طرز فکر طرفشو میفهمه تو شرایط عادی ک همه جوری رفتار میکنن ک ادم بگه طرف فرشتس

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف ...

نمیدونم چی بگم خدا بهت صبر بده 

ب شوهرتم عقل بده و قدر خانومشو بیشتر بدونه ببین عزیزم ی چی بگم مادرشوهرت حتی اگه جلو تو رید ببخشیدا بلانسبت خودت رید ب هیکل شوهرت هیچیییییی نگو 

مردا حتی اگه مادرشون اونارو سکه ی ی پولم کنن اولویت زندگیشون مادرشونه توقع نداشته باش

میفهمم

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
اون بدبخت که حرف نزده شما فقط بهش توپیدی

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف بزنم

شاید همین ک چیزی نگفته و الان اینجور گف درد داره برام 

ی وقتایی ی کلمه از فوش بدتره عملا همین ک گف باشه عزیزم ینی خب ناراحتی ک باش درک هیچکس من نیسی اصلا فرق نداره بودو نبودت چی بدتر از این میتونس بگه؟حتما باید فوش بده

هر کسی جایگاه خودشو داره  و معلومه  ذهن آشفته و نا بالغی داره با این طرز فکرت  فقط ا ...

بیمار تویی که هی توهین میکنی نظرتو تو مغز پوک خودت نگه دار

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

شما يك نگاه به خودت بنداز ...اين شمايي كه داري كنايه ميزني و بد صحبت ميكني...يكجوري گفتي فكر كردم او ...

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف بزنم

ی وقتایی ی کلمه از فوش بدتره عملا همین ک گف باشه عزیزم ینی خب ناراحتی ک باش درک هیچکس من نیسی اصلا فرق نداره بودو نبودت چی بدتر از این میتونس بگه؟حتما باید فوش بده

دقیقا👍 مادر و پدر یکین و بس هیشکی نمیتونه جاشونه بگیره آدم میتونه دوباره ازدواج کنه یا بچه داشته ب ...

ینی هروقت دلت خواست میری بایکی دیگه ازدواج میکنی وبچه دار میشی زن شوهرهم باید جوری باشه که هیچ وقت تکرار نشه

اتفاقا شما بی نهایت بد لحنی  و بنظرم مهمترین درس زندگیتو گذفتی اما نمی خوای قبولش کنی ، اونم ا ...

ی وقتایی ی کلمه از فوش بدتره عملا همین ک گف باشه عزیزم ینی خب ناراحتی ک باش درک هیچکس من نیسی اصلا فرق نداره بودو نبودت چی بدتر از این میتونس بگه؟حتما باید فوش بده هر کس جایگاه خودشو داره چ مادر چ همسر