2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
بله متعصبیم رو خانواده اولویت باید پدر و مادر باشه تو اگه به اینجا رسیدی به خاطر لطف و محبت اوناس

صددرصد درسته که پدرومادرم رابعداز خدامیپرستم،

ولی شوهرم چی،این درسته که به دید یه آدم که بایدبه پدرومادرم سرویس بده نگاه کنم،و بهش بگم توکی من هستی؟چی من هستی؟همه چین فدای مادرم که منوزاییده نه تو،

خودتون متوجه هستین چی میگین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑😑والا شما خیلی بد حرف زدی شوهرت چیزی نگفته  😑اه

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف بزنم

شاید همین ک چیزی نگفته و الان اینجور گف درد داره برام 

ی وقتایی ی کلمه از فوش بدتره عملا همین ک گف باشه عزیزم ینی خب ناراحتی ک باش درک هیچکس من نیسی اصلا فرق نداره بودو نبودت چی بدتر از این میتونس بگه؟حتما باید فوش بده

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

نفهمیده یه حرفی خواسته بزنه مثلا شاید بد بیانش کرده ولش کن.

حالا ک میبینی در جواب شما میگه نگفتم..بله عزیزم مردا همینن ممکنه حرف خودشونم بیاد نیارن .حتما منظورش چیز دیگه ای بوده..گفته اون زاییده منو تو نزاییدی منظورشو بد رسونده وگرنه شمارو هم مشخصه خیلی دوس داره..ببخشش.

فقط بهش بفهمون که تحت هیچ شرایطی این حرفو دیگه نباید تکرار کنه.

بگو اول و آخر زندگیت همسرت کنارت میمونه.

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
من طرفدار توام ایناییم که میان اینجا طرف شوهرتو مبگیرن اه شوهر خودشون بود میومدن تاپیک بدتر میزدن

دیگ الان همهههه مادر شوهرا عزیز شدن خاهر همه تاپیکایی ام ک میزنن شوهرم رف پیش ننش ده دیقه دیر اومد دارم دق میکنم منم😐

نمیدونم چی بگم خدا بهت صبر بده  ب شوهرتم عقل بده و قدر خانومشو بیشتر بدونه ببین عزیزم ی چی بگم ...

من ک والا هیچی نکفتم تازه بازم پیشش میرفتم میدونسم اینا اشتی میکنن من بد میشم

دیگ الان همهههه مادر شوهرا عزیز شدن خاهر همه تاپیکایی ام ک میزنن شوهرم رف پیش ننش ده دیقه دیر اومد د ...

اخه شما هی فقط میگی پریشب خیلی ریلکس گفت فلان !!!!حداقل بگو مشکل اصلیتون چیه شاید بتونیم کمک کنیم چرا به شما گفت هیچکسم نیستی

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ینی هروقت دلت خواست میری بایکی دیگه ازدواج میکنی وبچه دار میشی زن شوهرهم باید جوری باشه که هیچ وقت ت ...

نمیگم هر وقت دلت خواست اما اگه شوهر آشغال و بیشعور باشه میشه ازش طلاق گرفت و یه مدت بعد با کس دیگه ازدواج کرد اما پدرو مادر وقتی فوت کردن میشه بری به یکی دیگه بگی بیا منو از نو حامله شو به دنیا بیار؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

نفهمیده یه حرفی خواسته بزنه مثلا شاید بد بیانش کرده ولش کن. حالا ک میبینی در جواب شما میگه نگفتم..ب ...

خیلی از چشمم افتاده نگاش میکنم اشکم در میاد 

عزیزم من هم خودم اصالتا تبریزی هستم هم همسرم  شعور مهمه ترک و لر و عرب  وکرد نداریم  ...

ببخشید  داریم درمورد جایگاه همسر وپدرومادرصحبت میکنیم،

نه فرزندوپدرومادر،

با اون قسمت صحبتتون ،که جایگاه انسانه کاملاموافقم

مغز پوک 😂😂😂😂باشه   معلومه هیچ وقت نتونستی از چیزی تو زندگیت لذت ببری  در ...

به خودت بخند

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

از من به شمت نصیحت عزیزم کش نده مسائل  رو  اگررررر کش بدی اونم هی حرف حرف حرف کنایه پیام ...

دیگ کاریش ندارم ولی باید میفهمید

من ک والا هیچی نکفتم تازه بازم پیشش میرفتم میدونسم اینا اشتی میکنن من بد میشم

اره اما اسم مامانشو نیار و نباید چیزی میگفتی از این قضیه و اشتباه بزرگترتم این بود ک اسم مامانشو حتی بدون منظور اوردی اما با قیافتو عملت نشون میدادی ک ناراحتی ولی باهاش میحرفیدی بالاخره اونم ی صبری داره و مطمئنا میپرسید ازت  ک چته توام میگفتی فلان مکقع این حرفو زدی ازت دلخور شدم

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم