2777
2789

استارتر عزیز کارات عالیه حیف من ازبافتنی بیزارم ولی کلا از هنر خوشم میاد و کارهای هنری میکنم

اگه مهم باشی سراغ تو میگیرن، نمیگیرن چون براشون مهم نیستی!!دیگه توضیح ازاین شفافتر!!! برا خودتون ارزش قائل باشین♥️

چه گوگولیه😍😍😍😍

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبین امضاتو دیدم منم مث تو دوتا سقط داشتم الان هرروز آمپول انوکساپارین میزنم بازوهاو ران پاهام کبود ...

دقیقا منم پاهام کبود شده ولی وقتی به نینی فکر میکنم میگم عیب نداره فقط نتیجه بده.انشاا...نینیتو به موقع سلامت بغل کنی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم.🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اگه میتونی برو کلاس که عروسکم یاد بگیری .یا کلی بافتنی واسه پشتی و مبل و ...ببافی😍😍

انشالله نی نیت سالم وسلامت بیاد بغلت دوستم، من متاسفانه توشهری که زندگی میکنم اقوام شوورهمه اطرافمن حسابی همخاله زنکن کافیه بفهمن میرم همچین کلاسی انقد متلک میگن وپچ پچ میکنن منم اعتمادبنفسم پایینه آرزومه ازپیششون برم توهم واسه من دعا کن  

انشالله نی نیت سالم وسلامت بیاد بغلت دوستم، من متاسفانه توشهری که زندگی میکنم اقوام شوورهمه اطرافمن ...

آخی اشکال نداره حالا  اینستا و فیلم اموزشی نگاه کن شاید یاد گرفتی منم عاشق بافتنی ام همش با قلاب میبافم دوباره باز میکنم😃ممنون واسه دعات.انشاا...حاجت روا بشی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم.🌹🌹

افرین هنرمند👏👏👏👏👏 کاش،اینجا بودی به منم یاد میدادی

آمین امضات ناراحتم کردعزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خوبین امضاتو دیدم منم مث تو دوتا سقط داشتم الان هرروز آمپول انوکساپارین میزنم بازوهاو ران پاهام کبود ...

عزیزم ببخشید میپرسم واسه چه مشکلی توبارداری آمپول میزنین.منم چندروزپیش سقط کردم آمپول واسه چیه نکنه واسه منم برای بارداری بعد اینجوربشم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم ببخشید میپرسم واسه چه مشکلی توبارداری آمپول میزنین.منم چندروزپیش سقط کردم آمپول واسه چیه نکنه ...

من مشکل غلظت خون داشتم باآزمایشات ژنتیکی مشخص شد دکترم گفت برابار سوم باس هرروز یه انوکساپارین تزریق کنم 

اگه مهم باشی سراغ تو میگیرن، نمیگیرن چون براشون مهم نیستی!!دیگه توضیح ازاین شفافتر!!! برا خودتون ارزش قائل باشین♥️

منم اینارو پارسال واسه پسرم با نمد درست کردم

کیفه ک دیگه خرابم شده🤣🤣

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘