ایجانم انشاا...بارداریت باخوبی وسلامتی بپایان برسه میوه دلتو به آغوش بگیری ولذتشوببری به امیدخدا.منو ...
راستی از الان که برای بارداری دومت آماده شو یه دکتر خوب برو برات آزمایش بنویسه تا احیانا مشکلی بود برای بارداری دومت رفع بشه من بارداری اول سقط کردم دکترم خوب نبود اصلا پیگیرنشدکه ببینیم علت سقط چیه بعد ۶ ماه دوباره حامله شدم و متاسفانه برای بار دوم سقط کردم رفتم یه دکتر خوب برام آزمایشهای متعددی نوشت ومشخص شد مشکل انعقاد خونی دارم براهمین سقط میشه حتما پیگیر علت سقطت باش وبعد برابارداری دومت اقدام کن
اگه مهم باشی سراغ تو میگیرن، نمیگیرن چون براشون مهم نیستی!!دیگه توضیح ازاین شفافتر!!! برا خودتون ارزش قائل باشین♥️
معلومه اصلاعاتت پایینه که به هنر بخرج دادن میگی بیکاری!! بیهوشی ازپرسنل اتاق عمله
🙁😐خاستم سر ب سرت بزارم وگرن بچه دوسالم میدونه هوشبری چیه کلاس نزار لدفا
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
[QUOTE=108331087]از بس بیکاری[/ حسود مهم اینه که هنر داره کارشم خیلی قشنگه
😿🤣😹🤣😹🤣😿بمن میگی حسود من خودم همه چی بلدم حالش ندارم
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀