2777
2789
من مشکل غلظت خون داشتم باآزمایشات ژنتیکی مشخص شد دکترم گفت برابار سوم باس هرروز یه انوکساپارین تزریق ...

ایجانم انشاا...بارداریت باخوبی وسلامتی بپایان برسه میوه دلتو به آغوش بگیری ولذتشوببری به امیدخدا.منودعاکن خدا بمنم یه میوه دل بده  

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ایجانم انشاا...بارداریت باخوبی وسلامتی بپایان برسه میوه دلتو به آغوش بگیری ولذتشوببری به امیدخدا.منو ...

مرسی عزیز ان شاءالله شما هم به زودی زود مامان بشی بی غم وغصه بی دردسر 🥰🥰

اگه مهم باشی سراغ تو میگیرن، نمیگیرن چون براشون مهم نیستی!!دیگه توضیح ازاین شفافتر!!! برا خودتون ارزش قائل باشین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایجانم انشاا...بارداریت باخوبی وسلامتی بپایان برسه میوه دلتو به آغوش بگیری ولذتشوببری به امیدخدا.منو ...

راستی از الان که برای بارداری دومت آماده شو یه دکتر خوب برو برات آزمایش بنویسه تا احیانا مشکلی بود برای بارداری دومت رفع بشه من بارداری اول سقط کردم دکترم خوب نبود اصلا پیگیرنشدکه ببینیم علت سقط چیه بعد ۶ ماه دوباره حامله شدم و متاسفانه برای بار دوم سقط کردم رفتم یه دکتر خوب برام آزمایشهای متعددی نوشت ومشخص شد مشکل انعقاد خونی دارم براهمین سقط میشه حتما پیگیر علت سقطت باش وبعد برابارداری دومت اقدام کن

اگه مهم باشی سراغ تو میگیرن، نمیگیرن چون براشون مهم نیستی!!دیگه توضیح ازاین شفافتر!!! برا خودتون ارزش قائل باشین♥️
معلومه اصلاعاتت پایینه که به هنر بخرج دادن میگی بیکاری!! بیهوشی ازپرسنل اتاق عمله

🙁😐خاستم سر ب سرت بزارم وگرن بچه دوسالم میدونه هوشبری چیه کلاس نزار لدفا

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
[QUOTE=108331087]از بس بیکاری[/ حسود مهم اینه که هنر داره کارشم خیلی قشنگه

😿🤣😹🤣😹🤣😿بمن میگی حسود من خودم همه چی بلدم حالش ندارم

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
راستی از الان که برای بارداری دومت آماده شو یه دکتر خوب برو برات آزمایش بنویسه تا احیانا مشکلی بود ب ...

من یه پسر۱۳ساله دارم عزیرم اصلا هیچ مشکلی واسه اون نداشتم یعنی میشه الان مشکل داشته باشم؟؟ نمیدونم نگرانم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من یه پسر۱۳ساله دارم عزیرم اصلا هیچ مشکلی واسه اون نداشتم یعنی میشه الان مشکل داشته باشم؟؟ نمیدونم ن ...

خدا برات نگهش داره بله میشه بدن ما انسانا همیشه تویه حالت نمیمونه که حتما دکتر بری

خدا برات نگهش داره بله میشه بدن ما انسانا همیشه تویه حالت نمیمونه که حتما دکتر بری

ممنون راهنماییم کردی خواهرجان.بووس

آمین امضات ناراحتم کردعزیزم

دعام کن ممنون🌹🌹🌹🌹

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀