2777
2789

بااینکه کلی برنامه داشتیم

قلبم تیکه تیکه اس 

یساله عقدیم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی اسی؟ 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
سرچی تقصیر اون بود یا تو

زنگ زده بودم بهش قطع شد گفتم شارژم تموم شد یکم میزنی( همیشه خودم میخرم همه چیزمو گفتم بذار لاقل یبار شارژ بخره برام) یساعت گذشت دو ساعت گذشت نخرید خودم گرفتم بهش پیام دادم خیلی ممنون بابت شارژ و دعوا راه انداختم میگه یادم رفت نمیدونم فکرم درگیر بود تو درک نمیکنی انگار من چی خواستم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

سر چی اسی؟

زنگ زده بودم بهش قطع شد گفتم شارژم تموم شد یکم میزنی( همیشه خودم میخرم همه چیزمو گفتم بذار لاقل یبار شارژ بخره برام) یساعت گذشت دو ساعت گذشت نخرید خودم گرفتم بهش پیام دادم خیلی ممنون بابت شارژ و دعوا راه انداختم میگه یادم رفت نمیدونم فکرم درگیر بود تو درک نمیکنی انگار من چی خواستم

علت

زنگ زده بودم بهش قطع شد گفتم شارژم تموم شد یکم میزنی( همیشه خودم میخرم همه چیزمو گفتم بذار لاقل یبار ...

دعوا راه ننداز هیچ وقت 

هیچ وقتم خودت نگیر از الان پرو نکنش دعوا هم نکن سر این چیزا سعی با سیاست باشی

دعوا راه ننداز هیچ وقت هیچ وقتم خودت نگیر از الان پرو نکنش دعوا هم نکن سر این چیزا سعی با سیاست باشی

دقیقا ازاین حرصم در اومد که خودش باید بفهمه بخره ولی حتی من گفتمم نخرید این خیلی برام سنگین بود 

دیگه سیسات چی با هر روش گفتم نخرید مستقیمم گفتم نخرید