2777
2789
عنوان

چه کار کنم بیاد منت کشی؟/:

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست
خیلی غصه خوردم ، اخه زنه واقعا خوشگل بود نابود شدما ، پنج شیش ثانیه یه تک نگاش کرد تا رد شد 

وای ول کن تو را خدا اینجوری فقط به شوهرت میفهمونی چقدر ضعیفی واز قیافه خودت ناراضی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزار نگاه کنه عزیزم اکثرمردا همینن منم اوایل سراین موضوع خیلی بحث میکردم یه بارم کلی اشک ریختم ول ...

من واقعا طاقت ندارم ، دیشب انقد غصه خوردم ک تا صبح خوابم نبرد ، اخه میدونی بار اولش نبود قبلا اصلا ب روی خودم نمیوردم اینبار دیگه نشد 

خیلی غصه خوردم ، اخه زنه واقعا خوشگل بود نابود شدما ، پنج شیش ثانیه یه تک نگاش کرد تا رد شد 

عزيزقشنگم خوب ماهم به زن زيبا نگاه ميكنيم چه برسه به اقتبون شوهرت كه گي نيست خداي نكرده!

اما چيزي نبوده كه توو ذهنش بمونه رد شده وفته يارو

منم قبلا خیلی حساس بودم ولی خودمو درست کردم شوهر بدبختمو دق میدادم با گیر دادنام..الان کلی عوض شدم تعجب میکنه میگه واقعا معجزه شد تو انقد عوض شدی

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من خیرم سرم با عشق و عاشقیم ازدواج کردم

من  ک دیگ بیرون میرم با شوهرم اصلا نگاهش نمیکنم ک ببینم داره کجا نگاه میکنه چون میدونم  اذیت میشم 

نمیشه ک چشاشونو ببندیم 

بهش گفتم چند ساعتی ک من پیشتم رعایت کن

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

من اینجور موقعها لباس تنگ کوتاه میپوشم موهامم پریشون میکنم بایه ارایش ملیح هی جلوش رژه میرم...خودش میاد منت کشی🙈

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
امان از مردای پر رو  یاد گرفتن دست پیشو بگیرن  وااااای اگ تو ایران نبودم هرگز ازدواج نمی ...

اتفاقا مردای ایرانی بع درد نمیخورن😂😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من واقعا طاقت ندارم ، دیشب انقد غصه خوردم ک تا صبح خوابم نبرد ، اخه میدونی بار اولش نبود قبلا اصلا ب ...

بازم به روی خودت نیار باورکن بهتره،من تجربه کردم تازه شوهرم نگاه میکرد به خانوما بعدبرمیگشت ببینه من چه عکس العملی نشون میدم اوایل ک بحث میکردم بیشترنگاه میکرد الان میخندم میگم نخوری طرفو اونم میخنده میگه نه توهستی چرااون دیکه هم نگاهش نمیکنه 

من واقعا طاقت ندارم ، دیشب انقد غصه خوردم ک تا صبح خوابم نبرد ، اخه میدونی بار اولش نبود قبلا اصلا ب ...

بخدا منم عقدم نامزد منم نگاه میکنه منم حرص میخورم وای هر چی فکر میکنم میبینم جایی واسه چیزی گفتن ندارم و اینکه 5 6 ثانیه که چیزی نیست