2777
2789

من همیشه کسی بودم که آدما رو بخشیدم و اشتباهات و رفتارشون یا حتی ذات اشغالشون رو نادیده گرفتم و هرجا لازم بود به هرررررر کس ک فکر کنید حتی کسی ک پشت سرم حرف میزد کمک کردم :) 

خیلی وقته سعی میکنم این مدلی نباشم ،نبخشم ،کمک نکنم و اتفاقا به دل بگیرم 

چون بنظرم هرچیزی باشه بهتر از اینه ک هی ببخشی و این باعث بشه بیشتر به خودت آسیب برسه :)...... تو می‌بخشی و تموم میشه می‌ره یجا این بار سنگینی ک همراهته یجا این رفتار های بدی ک تو ذهنت مونده ،بعض میشه گیر می‌کنه تو گلوت...🙃

کاش منم به دل می‌گرفتم و هیچ وقت ادمارو نمیبخشیدم.....🥲❤️‍🩹

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم کینه ای ارامش نداره چون رها نمیکنه

درونش سرشاز اژ انرژی منفی و خشمه

بهترین کارو میکنی

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

وای دقیقا منم یعنی انقد خرررممم ک هر چی سرم بیاد باز دلم میسوزه برا بقیه و مهربون رفتار میکنم و یادم ...

اوهوم کاملا میفهمم چی میگی 

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

کینه خیلی بده....

من ینفرو ۷.۸ ساله نبخشیدم

حتی وقتی فمیدم سرطان گرفته و حالش بده و دم مرگه

بازم نتونستم

نمیتونم

نمیبخشم

خدا ازشم نگذره که من نمیگذرم🚶‍♀️

اما یه نفر که بدجور بدجور بدجور حاامو بد کردو بخشیدم.

نمیدونم چرا اولیو نمیتونم ببخشم!

شاید به خاطر حرفیه که بی رحمانه بهم زد...

من یه کودک بودم

فقط ۱۱ سالم بود...

اون ۲۷ سال

ولی حرفش تا الان تو ذهنم مونده.

تا اعماق وجودمو سوزوند. و هنوزم با یاداوریش حالم بد میشه.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

اونایی که میبخشن دلشون پاکه 

لطفا دعا کنید خدا به خانوادم (مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم آآرزو )کنارهم عمرطولانی با سلامتی و بندگی و رزق شادی بده ، ما۳ تا رو از یاران امام زمان کنه 

ما ۳ تا رو همیشه زیر رحمت و محبت خودش ککنارهم نگهداره ،ما ۳ تا رو باهم ببره بهشت 🙏😭

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام