2777
2789
عنوان

چه کار کنم بیاد منت کشی؟/:

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست
لطف داری عزیزم من فقط تجربیاتمودارم بهت میگم تواین چندساله.چون همه ایناروتجربه کردم.حتی تاجایی انقد ...

من الان همین حسو دارم ، وقتی این همه ساعت بی خبر بوده ازم ....

یه وقتایی فکر میکنم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردیم ، از وقتی ازدواج کردیم همه اون شیرینیای دوره دوستی و ...

ماهم مثل شماباعشق ازدواج کردیم ولی خب دوران ازدواج بادوستی خیلی زیادفرق میکنه.الان که اینارومیگی یادخودم میفتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم مثل شماباعشق ازدواج کردیم ولی خب دوران ازدواج بادوستی خیلی زیادفرق میکنه.الان که اینارومیگی یاد ...

مرسی از راهنماییت ، از فردا رویه و روشمو تغییر میدم 

دعا کن موفق شم 

من الان همین حسو دارم ، وقتی این همه ساعت بی خبر بوده ازم ....

خب دیگه خودت داری میبینی که باگیردادن به جایی نمیرسه آدم بدترازچشمشون میفته وبی ارزش میشه.وقتی سریکی که توخیابون ردمیشه گیرمیدی یعنی خودتوبرای شوهرت خیلی کمترازاون میبینی.اونوقت شوهرتم همین فکرومیکنه که زن من حتما انقدخوب نیس که بانگاه کردن من به یه رهگذرسریع خودشومیبازه.تواصلا نبایداونارودرحدخودت بدونی بایدخودتوخیلی بالاتربدونی.

مرسی از راهنماییت ، از فردا رویه و روشمو تغییر میدم  دعا کن موفق شم

خواهش میکنم عزیزم.امیدوارم کمکی کرده باشم وحرفام برات کارسازباشه توزندگی.ایشالاکه موفق میشی.اگه خودت بخوای میتونی.