2777
2789
عنوان

چه کار کنم بیاد منت کشی؟/:

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست
عزیزم چرا اینقدر بدبینی  شاید واقعا بدون منظور بوده  شاید فکرش یکجا دیگه بوده وناخداگاه ...

نه دیگه آخه مشکل همینه ک تا این اومد توی رستوران پاک لقمه غذا تو دهنش موند مث این ایموجی تلگرام نگاش میکرد😮😮😮😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا مردای ایرانی بع درد نمیخورن😂😂

تو ایران مجبوری ازدواج کنی

ما دهه شصتی ها بدجور سوختیم

مردای ما خوبن جامعه خراب شده جوری میان بیرون ک ماییی ک زنیم هم نگاه میکنیم چ برسه ب مردای ایرانی

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

استارتر اگه واقعا همین یک بارو ازش دیدی اصلا نباید ب روش میاوردی هر نگاهی ک از سر هیزی نیست مگه خودت تا حالا نشده ب پسری نگاه کنی؟

شاید چیزی توجهش رو جلب کرده و نگاهش بی منظور بوده

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
نه دیگه آخه مشکل همینه ک تا این اومد توی رستوران پاک لقمه غذا تو دهنش موند مث این ایموجی تلگرام نگاش ...

منم خیلی حساسم و الان بعد ۷ سال زندگی بیرون یهو به کسی نگاه کنه جنجال به پا میکنم اما ذات مردا همینه 

کاش یکی به من بگه نگاه بدون منظور یعنی چی اصلا ؟

شما وقتی یکی رو نگاه میکنی اونم تو این حالتی ک من توصیف کردم ، یعنی توجهتو جلب کرده ک نتونستی ازش چشم برداری پس منظور داشتی دیگه ، بدون منظورش چ شکلیه