2777
2789
عنوان

پدرشوهر مضخرف من

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 46 پست
صد در صد مستقیم میگن .ببین برنامه اینه میشینن همگی .بعد میگه شنیدم فلان چیز و فروختی پدر جون .برنامت ...

ب شوهرت بگو یه جوری برخورد میکیند انگار بخاطر پولم یا شغلم منو گرفتید.تو خلوت بگی جلو جمع نگی. بزار شوهرت بااونا برخورد کنه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین انقدر پررو هستن آمار پول خوردای منم دارن . بگم ندارم ؟؟ میگه پس فلان چیز و به فلان قیمت فروختی ...

کی بهشون خبرمیده بگو هرکیی گفته  از خودش گفته ماشین ثبت نام کردم سرمایه گزاری کردم پنج ساله تو بانکه برا وام انقدرررر بپیچون کن ولی با سیاست

ب شوهرت بگو یه جوری برخورد میکیند انگار بخاطر پولم یا شغلم منو گرفتید.تو خلوت بگی جلو جمع نگی. بزار ...

شوهرم سرش و میندازه پایین از خجالت وقتی باباش انقدر پررو بازی در میاره 

کی بهشون خبرمیده بگو هرکیی گفته  از خودش گفته ماشین ثبت نام کردم سرمایه گزاری کردم پنج ساله تو ...

پسرشون رو زندگیم خوابیده خب میفهمه چیزی میفروشم یا میخرم.به هر حال شوهرمه منم دهنم لقه

چقدر پول داری اسی برو یه سرویس نقره بخر بنداز گردنت بگو اینو خریدم با پولم تمام 🤣

اتفاقا قصد دارم یه چیزی بخرم‌ باهاش اگر امون بده آقای هیتلر. دختره خودش رئیس شعبه بانک ه جرات نداره بگیره از منه بدبخت میخواد که به خاطر کارم کمرم خم شده عین پیرزنا

پسرشون رو زندگیم خوابیده خب میفهمه چیزی میفروشم یا میخرم.به هر حال شوهرمه منم دهنم لقه

ب شوهرت بگو.یا خودت پول بده یا حرف نرنی نمیگن لالی

بگو میخوام بزارم بانک و وام بگیرم.  

منم از این داستانا داشتم ولی خیلی شیک به برادر شوهرم تو جمع گفتم من اهل پول قرض دادن و قرض گرفتن نیستم.  بدم میاد کسی ازم قرض بگیره. اونم دیگه نگفت

من عقد هستم . چرا برای زندگی هم کلی نقشه چیدن .و زرت و زورت میگن خرج زندگی پنجاه پنجاهه. مخم و سرویس ...

بگو ب اینطوری ک معلومه زن گرفتم‌ن شوهرکردم

صد در صد مستقیم میگن .ببین برنامه اینه میشینن همگی .بعد میگه شنیدم فلان چیز و فروختی پدر جون .برنامت ...

اگر گفتن جواب بده. 

من باشم با خنده میگم ببخشید، خونه ارباب گردو زیاده اما همه شمارش شده اس. با یه لبخند حرفتو بزن